Keresem azt a belevaló Nőt Szombathely és környékén aki felcsatolható dildóval megdugna!A Strap-on szex örömeit szeretném megtapasztalni.Soha nem volt még részem benne amikor egy Nő dug meg.Amennyiben bevállalnál helyem van a találkához.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
Sziasztok, párokkal ismerkednék. Bp
Hosszútávú barátságot keresek egy párral Gyms megyében. Igényesség, intelligencia, humor, türelem és diszkréció adott.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Azt szivesen vennèm en is
Sziasztok!
Nagyon szívesen videóznék párokat szex közben. Nem szeretnék beszálni, csak részükre felvételt készíteni.
Nagyon szívesen videóznék párokat szex közben. Nem szeretnék beszálni, csak részükre felvételt készíteni.
Sziasztok! Ez izgalmasan hangzik.. Én szívesen nézném amit csak lehet!!
Helló!
Holnapra ,az az Kedden napközben, heteró alapon hölgy illetve pár jatszótarsa lennék!
Csak Budapest!
Nagy cerka ,nagy élvezet!
Holnapra ,az az Kedden napközben, heteró alapon hölgy illetve pár jatszótarsa lennék!
Csak Budapest!
Nagy cerka ,nagy élvezet!
Sziasztok! Én szívesen jelentkeznék.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 07:23

Kiadó házibarát --állás-- felvételi vizsga kedd-szerda .Kemény , kitartó ,kellemes méret elvárás . A rutin előny ,A munka kemény fárasztó de élvezetes .Fizetés helyben természetben .
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is lennék esetleg házibarát.
Persze csak ha meg felelnék.
Ki tartó vagyok és rutinos.
Adatlapom nézzétek át, ha szimpi akkor várom a jelentkezést.
Most ma akár meg is látogatlak.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint is lennék esetleg házibarát.
Persze csak ha meg felelnék.
Ki tartó vagyok és rutinos.
Adatlapom nézzétek át, ha szimpi akkor várom a jelentkezést.
Most ma akár meg is látogatlak.
Üdv. Albert
Kéne egy kis punci xd tudsz valamit
Kaposvárról ki keres házibarátot? Enyhe biszex is izgat!! Privire írj!
Idős hölgy vagy pár Pécsett?
Hölgyet masszíroznék kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok! Budapest és környékén mostanság csatlakoznek hölgyhoz vagy párokhoz .+20
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok!
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok kellemes mérettel.
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok kellemes mérettel.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Házibarát hely kiadó! Hetero, egyedülálló, nem dohányzó 35-50 körüli ápolt pasinak. Nem a "napközbenráérek" típust keressem. Fotócsere csak telefonbeszélgetés után. Fejér, Pest, Veszprém vármegyékből.