Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Szia érdekelne
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 08. 20. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 15:14

Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Sziasztok,
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok! Feleséget vagy barátnőt csábítanék el majd a párja tudtával vagy tudta nélkül járnék össze vele!
Olyan párokat keresek akit izgat a cuckold szex, valamint férjeket akik szeretnék megdugatni rendesen az asszonykájukat! Többesben tapasztalt, igényes pasi vagyok.
Olyan párokat keresek akit izgat a cuckold szex, valamint férjeket akik szeretnék megdugatni rendesen az asszonykájukat! Többesben tapasztalt, igényes pasi vagyok.
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi, házi barátnak szegődne hölgy örömére.
Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sopronban házibarátkoznék
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Házi barát is lennék , ha közös a szimpátia...
Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Pároknak,aktus közben.nyalok,szopok. Ápolt diszkrét pasi.