Pár vagy lány ? esetleg a közeljövőben?
26 éves kék szemű sportos srác vagyok, nagy intim mérettel.
26 éves kék szemű sportos srác vagyok, nagy intim mérettel.
Sziasztok. Nagykanizsán vagy környékén keresek anyagiaktól mentesen szolgálható hölgyet vagy párt.
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Izgalom kell?
Írd meg a párod email címét
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 10:22

Írd meg a párod email címét

Törölt felhasználó (4391682)

Figyelem Hölgyeim.
A napokba ujabb elégedett hölgyek lettek a környékemen.
Ismét itt a lehetőség.
Unalmas a borotválkozás?
Gyantázás?
Nem esik kezedre a fazon borotválás intim részen?
Nehezen férsz oda rendesen?
Ott marad pár szőrszál?
Megoldom ha gondolod.
Végül egy érzéki vagy keményebb masszázs.
Irj privátba és a többit ott.
Jászberény környékén elsősorba.
Köszönöm a figyelmet.
A napokba ujabb elégedett hölgyek lettek a környékemen.
Ismét itt a lehetőség.
Unalmas a borotválkozás?
Gyantázás?
Nem esik kezedre a fazon borotválás intim részen?
Nehezen férsz oda rendesen?
Ott marad pár szőrszál?
Megoldom ha gondolod.
Végül egy érzéki vagy keményebb masszázs.
Irj privátba és a többit ott.
Jászberény környékén elsősorba.
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok!
166/75/39 biszex passzív ffi és 157/60/32 heteró nő keresnek biszex, AKTÍV pasit. Egyedülálló pasiként vagyok beregisztrálva, de a jelenlegi barátnőmet izgatja a dolog. Nagyon!
Kaposváron tudunk búvóhelyet biztosítani, de ha utazni tudsz, és hajlandó vagy, bárhonnan jöhetsz. Továbbá ha megéri (a várható élmény) mobilisak vagyunk. Előre láthatólag a november 20-i hétvégén tudnánk először találkozni valakivel is.
IQ és EQ fontos mert vonzó számunkra. Fényképes bemutatkozó levelet kérnénk a philip.gerry@citromail.hu e-mail címre.
166/75/39 biszex passzív ffi és 157/60/32 heteró nő keresnek biszex, AKTÍV pasit. Egyedülálló pasiként vagyok beregisztrálva, de a jelenlegi barátnőmet izgatja a dolog. Nagyon!
Kaposváron tudunk búvóhelyet biztosítani, de ha utazni tudsz, és hajlandó vagy, bárhonnan jöhetsz. Továbbá ha megéri (a várható élmény) mobilisak vagyunk. Előre láthatólag a november 20-i hétvégén tudnánk először találkozni valakivel is.
IQ és EQ fontos mert vonzó számunkra. Fényképes bemutatkozó levelet kérnénk a philip.gerry@citromail.hu e-mail címre.
Sziasztok! Molett hölgytagú párnak lennék a házibarátj! Ff tagunk
Masszőrt keresünk péntek estere
Helyünk van

Helyünk van

Sziasztok! Cegléd és környékén ismerkednék pártokkal, rendszeres alkalmi együttlétre!
Sziasztok!Bi férfitagú pár házibarátja lennék,utazni tudok!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
pesten bi srácként keresek vastag farkú - rendszeres orál havert
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is két hetente hétvégéim szabadok 34 éves intelligens, határozott magár adó srác vagyok hasonló gondolkodású szexuálisan túl fűtött párt keresek voltam már házibarát tudom milyen a többit privátban elérhetőseggel van viber.... Stb aki komolyan gondol a írjon vas, Veszprém, Fejér, kom, Győr megye érdekel köszönöm!
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is két hetente hétvégéim szabadok 34 éves intelligens, határozott magár adó srác vagyok hasonló gondolkodású szexuálisan túl fűtött párt keresek voltam már házibarát tudom milyen a többit privátban elérhetőseggel van viber.... Stb aki komolyan gondol a írjon vas, Veszprém, Fejér, kom, Győr megye érdekel köszönöm!
Sziasztok!
Sziasztok szombat estétől programot keresnénk mint a törvény is írja vasárnap reggelig.......
Pesten házibarát lennék.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Debrecen környékén hetero alapon
Házibarátot keresünk a közelünkböl.föleg cukold jelegü sexre ahol elöttem dugja szopatja a feleségem.nagy farok elönyt jelent.nem levelezgetni szeretnénk .ónodon élünk tehát a környékről keresnénk.
Sziasztok
Szolnok körül keresek egy part ahol hazibarat lehetnek
Szolnok körül keresek egy part ahol hazibarat lehetnek

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben