Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ///:::::::::::://
Bocsánat a lényeget hagytam ki. A reptérről írtam!
Voltam két évig egy kedves, csodás pár házi barátja. Csak mint alternatíva jelzem a valóban ismerkedni akaró pároknak, hogy az egy szuper hely! Mert ha nem szimpatikus akivel le beszéltek ott egy randit, tovább tudnak nézelődni! Mert pasik szinte mindig vannak kint! Mi is így ismertük meg egymást! Sajnos munkalyuk miatt vidékre költöztek.
Sziasztok. Ígényes párral vagy hölggyel ismerkednék!!
Sziasztok,
Valós párt keresnék, hetero alapon.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, 185cm magas, sportosabb alkat.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye.
Valós párt keresnék, hetero alapon.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, 185cm magas, sportosabb alkat.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok. Hölgyet,házaspár nagy farkú házibarátja lennék. XXker
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm
Pécs és környékén 65+os nagydarab Nő vagy pár barátja lennék,a többit privátba
Sziasztok,holnap este szeretnék találkozni egy kedves megbízható páral!adatlapolon fotók valósak!
Ki szoptatna meg Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Írj!
Kíváncsi hetero pasi ?
Írj!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Szombat estére keresünk intelligens,értelmes nagyfarku férfit
Kisebb farkú bi uni pasit keresünk a közelünkből. Mail-ben várjuk a jelentkezést. Pár szóban elképzelés. Fotó előny
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örmére
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.