Ma délutánra /estére szexpartnert keresek Budapesten hölgy vagy pár személyében. Hely megoldott. Legjobb lenne hosszabb távra.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék
Írj
Szopnék
Írj
Sziasztok szívesen csatlakoznén Veszprém és Vas megye környékén párokhoz vagy hölgyhöz hetero alapon diszkréció szimpátia fontos
Ma delután /este szexpertnert keresek Budapesten hölgy vagy pár személyében. Hely megoldott. Legjobb lenne hosszabb távra.
Miskolci párt fogadnék lakasomon
sziasztok. házibarát lennék nagy mérettel.

Sziasztok! Szívesen lennék hàzibaràtja egy kedves, igényes pàrnak! Utazàs megoldható!
Sopronban házibarátkoznák...Lehetőség szerint nemcsak egy alkalomra.
Sziasztok,
Szombaton napközben, párt keresek, akár hosszabb távra, cuckold illetve hetero hármas, tapasztalatom van, találkozni is merek.
BP, Pest megye.
Többit privátban beszéljük meg.
Szép napot mindenkinek.
Szombaton napközben, párt keresek, akár hosszabb távra, cuckold illetve hetero hármas, tapasztalatom van, találkozni is merek.

Többit privátban beszéljük meg.
Szép napot mindenkinek.
Balatonfüred, Veszprém környékén ma, vagy holnap estére keresek párt, lányt, hölgyet a szabadidőnk kellemes eltöltésére. Helyem van, de menni is tudok. Privi
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Idöspár házaspár vagy melegpár barátjalennék hosszútávra. Elöny jászberény és környéke.
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
üdv Párral ismerkednék
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok MA estére keresek PÁRT vagy LÁNYT! pest és nógrád megye. amiben benne vagyok: kukkolás, orál oda vissza,3as szex, cucckold, esetleg csak a lány kiveri az idegen farkat,de egy jó beszélgetésben is benne vagyok. várom privát leveleket sziasztok
Sziasztok!
párokkal ismerkednék,hátha...
Bp. és környéke
párokkal ismerkednék,hátha...
Bp. és környéke

Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok! Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !