Budapesti, 40 év feletti,magas, normális pasit keresünk harmadiknak hosszútávra. Kezdjük úgy érezni, hogy ilyen nincs is....
Üdv! Szombati napon ismerkednék párral Enyhe Bi is lehet
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.08.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Huhh de jól hangzik!!!
(Ez egy válasz Stefkat üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 07. csütörtök 09:59

Sziasztok ! Házibarátot keresünk, kizárólag a hölgy örömére, min 180 magas 18 intim 35-45 év közötti jóképű, normális pasit ( nem annak mondott ) Pesttől 60 km re északra. Fényképes levelet privátba.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Akár intím masszázs vagy amit szeretnétek! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Jövőhét szombatra keresünk két bevállalós 25 év alatti srácot!
Lent leszünk a nyaralóba (Csege). belső levélben várjuk a jelentkezőket!
Lent leszünk a nyaralóba (Csege). belső levélben várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok,
Hétvégére keresek párokat heteró alapon, fogadni tudok de utazni is tudok akár egész Dunántúlon.
Masszázs tudás is adott
Hétvégére keresek párokat heteró alapon, fogadni tudok de utazni is tudok akár egész Dunántúlon.
Masszázs tudás is adott

Sziasztok.
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm.
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk

Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére, nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok ! Házibarátot keresünk, kizárólag a hölgy örömére, min 180 magas 18 intim 35-45 év közötti jóképű, normális pasit ( nem annak mondott ) Pesttől 60 km re északra. Fényképes levelet privátba.
Baranya ,Somogy megyében lennék házibarat csak is aki komolyan gondolja !!
Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!