sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Sziasztok! Solymáron és környékén csatlakoznék párhoz. Mindkét fél örömére

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Ma estére keresek párt,párokat,hölgyet,hölgyeket. benne vagyok szinte mindenben akár szexnélküli találkozóban is. Masszázs,simogatás,ujjazás,orál,kukkolás,hölgy elött farok kiverés,szex szóval bármi amit szeretnétek.MA este várom üzeneteket privátban. Budapest,Pest és nógrád megye
Igényes "kihasználatlan" férfiként ismerkednék olyan házaspárral, ahol rendszeresen és hosszútávon spriccelhetném forró magomat a feleség puncijába...

Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Ebbe a témába is belevág szóval itt is keresem azt a Pesti párt akinek szimpatikus vagyok a profilom alapján, és szívesen megismerne. Szép estét nektek!
Engem érdekel a dolog!
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok! Békéscsabai párnak lennék házzibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv
Sziasztok!
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Miskolcon házibarát lennék. Helyem van
Sziasztok szívesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit váro
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit váro
hölgynek pároknak lennék barátja...irj s megbeszéljük
Idős párokat keresek,ahol a mama jól tágul,de lehetsz nem független is duci kővér stb tolna somogy baranya,tel szám kell
Én 39, férfi, párom 32. Csinos, jó testű, formás fenekű, életvidám lány. Engem nagyon izgatja hármasban kényeztetni, vagy ha látnám mással, vagy tudnám hogy más dugja. Ő még nem tud ezekről a vágyamról. Külföldön élünk. Normális, 35 feletti férfit ha érdekel az ismerkedés, kérem privátban jelezze!
Sziasztok. Irányitható srác keres idősebb Párt!!!
Sziasztok,
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)