Sziasztok
Ma estére "Szombat" keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.
Budapesten.
Üzenet módosítása
Ma estére "Szombat" keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.
Budapesten.
Üzenet módosítása
Üresedés miatt kiadó házibarát állás , kitartás ,diszkréció , kellemes méret elvárás .Az " állás" fizetéssel jár ami rögtön és természetben történik .Igaz nem sok de élvezetes.
Ideális pasi egy idős nőnek , sok sikert neked hozzá .
(Ez egy válasz lelkeskezdő üzenetére (2023. 10. 28. szombat 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 28. szombat 03:08

sziasztok
24 éves ápolt sportos potens hetero srác vagyok kellemes mérettel (házas) párral ismerkednék kalandoznék akár rendszeresen is nagyon vonzónak találom az érettebb nőket akik egy lelkes tetrekész pasira vágynak
24 éves ápolt sportos potens hetero srác vagyok kellemes mérettel (házas) párral ismerkednék kalandoznék akár rendszeresen is nagyon vonzónak találom az érettebb nőket akik egy lelkes tetrekész pasira vágynak

sziasztok

Ma estére hölgyhöz párhoz csatlakoznék hetero igényes férfiként Budapest Cegléd dabas
Monor Lajosmizse Kecskemét vonalon,ha olyat kerestek aki el is mer menni hozzátok írjatok izgatottan várom!
Monor Lajosmizse Kecskemét vonalon,ha olyat kerestek aki el is mer menni hozzátok írjatok izgatottan várom!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék.
Jó hétvégét!
Peti
Adatlapom szerint ismerkednék.
Jó hétvégét!
Peti
Sziasztok. Párt , lányt keresek ma estére.Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép mérető farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Csongrád megyében olyan párt keresek, ahol a hölggyel együtt, vagy a hölgy előtt szophatnék.
Nagyon ápolt és korrekt férfi vagyok, lakás kocsi van.
Lakás kocsi van.
Privit várok.
Lakás kocsi van.
Privit várok.
Sziasztok
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok.
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott.
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott.
Sziasztok,
Többes szex terén nyitni vágyó párral, vagy hölggyel ismerkednék. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Magamról annyit árulnék el, hogy testalkatom átlagos. Hetente többször járok sportolni, illetve uszodában is megtalálható vagyok. Azért még alakulóban vagyok. Kocka has fél év múlva van betervezve nyes
Intim borotvált. Tapasztalattal már rendelkezek ezen a téren.
Olyan férfi vagyok, aki megmeri élni a vágyait, így értelemszerűen olyan partnereket keresek, akik hozzám hasonlóan a komfortzónából picit kimozdulnak. Kellően nyitottak.
Merj személyesen találkozni, s ha a kellő szimpátia megvan. Illetve a három igen, akkor probléma nem lehet.
Hatvan és vonzáskörzete .
Többes szex terén nyitni vágyó párral, vagy hölggyel ismerkednék. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Magamról annyit árulnék el, hogy testalkatom átlagos. Hetente többször járok sportolni, illetve uszodában is megtalálható vagyok. Azért még alakulóban vagyok. Kocka has fél év múlva van betervezve nyes
Intim borotvált. Tapasztalattal már rendelkezek ezen a téren.
Olyan férfi vagyok, aki megmeri élni a vágyait, így értelemszerűen olyan partnereket keresek, akik hozzám hasonlóan a komfortzónából picit kimozdulnak. Kellően nyitottak.
Merj személyesen találkozni, s ha a kellő szimpátia megvan. Illetve a három igen, akkor probléma nem lehet.
Hatvan és vonzáskörzete .
Sziasztok!
Ma, vagy holnap estére csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes srác vagyok. Írjatok üzenetet és válaszban küldök viber elérhetőséget.
Peti
Ma, vagy holnap estére csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes srác vagyok. Írjatok üzenetet és válaszban küldök viber elérhetőséget.
Peti
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfit a közelünkből. Normálisan, valós adatokkal kitöltött és saját képeiddel illusztrált adatlap feltétel.
Lola
Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfit a közelünkből. Normálisan, valós adatokkal kitöltött és saját képeiddel illusztrált adatlap feltétel.
Lola
Csongrád megyében olyan párt keresek, ahol a hölggyel együtt, vagy a hölgy előtt szophatnék.
Privit várok.
Privit várok.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Győrből keresek párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Ilyenkor bánom hogy nem nőtt nagyobbra a farkam