Hölgyet vagy párt keresek napközben Sárváron helyem sajnos nincs de megoldható!
Sziasztok!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
Sziasztok. házibarát lennék!!!
Budapest ,környékén házibarát lennék párnál.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Borsod-Heves kornyeken hazibarát 'állást"vállalok

Szombat este párhoz csatlakoznék,ha kenne igény rá..
Kecskemét környéki pár házibarátja lennék önzetlenül
Cuckoldra keresunk nagyfarku pasit.
150/55/24 baratnommel
Nyiregyhazan
150/55/24 baratnommel
Nyiregyhazan
Szivesen lennék egy párnakén a házibarátja én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok email címet vagy viber számot
Ott tudok képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
14/4
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok email címet vagy viber számot
Ott tudok képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Van az három is.....
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2023. 10. 03. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt az egy főre jutó fogyatékosok száma legalább kettő....
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
sziasztok kedd vagy csütörtök estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Fejér -Veszprém ,párhoz csatlakoznék,hetero alapon.
3-as szexkapcsolatra vagy cuckold szexre keresek párt, kizárólag hetero alapon!
Budapesten 23 cm es mérettel házi barát lennék ,heteró alapon
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !