Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.

Házibarátot keresünk hosszútávra Bp
Masszázs !!Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Budapest és környékén párhoz csatlakoznék!
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Ma este Gyöngyösön vagyok. Párokhoz csatlakoznék vagy nézném őket szex közben!
Sziasztok
Párokhoz csatlakoznèk , nem csak szex, hanem közös programok is.
Párokhoz csatlakoznèk , nem csak szex, hanem közös programok is.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
November 28-30 között Egerben párt keresek cuckold sexre vagy érett hölgyet
Veszprémben keresünk ápolt potens férfiakat. 50-es pár vagyunk.
Veszprémben keresünk ápolt potens férfiakat. 50-es pár vagyunk.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

sziasztok házibarátot keresnénk nem egyszeri kalandra
sziasztok házibarátot keresnénk szsz beregből
sziasztok házibarátot keresnénk szsz beregből
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék párokhoz Budapesten. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok,megbízható,diszkrét,ápolt,inteligens,férfiként keresek szintén hasonló tulajdonságú párt!