Üdv. 28 éves úrként érettebb párral ismerkednék a hölgy örömére.
Nagy intimmel. Házibarátnak. Kedvelem a nagy ciciket, teltebb állatot. Preferált terület Komárom megye, Pest megye.
Nagy intimmel. Házibarátnak. Kedvelem a nagy ciciket, teltebb állatot. Preferált terület Komárom megye, Pest megye.
Sziasztok!
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok...
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok...
Sziasztok!
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra smile Természetesen ez megbeszélés kérdése hogy ki meddig megy el, és mi fér bele.
Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal smile
A partnerektől nem várok el többet mint magamtól smile Ha felkeltettem az érdeklődésedet ne habozz, keress meg privát üzenetben
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra smile Természetesen ez megbeszélés kérdése hogy ki meddig megy el, és mi fér bele.
Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal smile
A partnerektől nem várok el többet mint magamtól smile Ha felkeltettem az érdeklődésedet ne habozz, keress meg privát üzenetben
Soproni párral ismerkednék, házibarátkoznék.
Sziasztok! Tartós,diszkrét házibaratot keresünk!
Szívesen találkoznék párral Péntek este belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Mégis bele szólsz.
Akinek nem szimpi a hírdetésem úgyse fog írni.
Ha nem akarsz bele szólni, akkor ne is tedd. Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 09. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 15:51

Ha nem akarsz bele szólni, akkor ne is tedd. Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 09. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4435502)

Szia nem akarok beleszólni de tele van helyesírási hibákkal a hirdetésed javítsd ki lehet így komolyabban vesznek .
Szívesen találkoznék párral Péntek este belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Potens, érzéki párral ismerkednék. Olyanokkal akik szintén szeretik átélvezkedni az éjszakát és nem csak 1-2 órára keresnek barátot. Egyedül élek, egyedülálló vagyok, mobilis.

Érd és környékén keresek párt akikhez csatlakoznék.
Extrém kövér, 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Bármit megtennék egy ekkora nőért. A hatalmas idomok rajongója vagyok. Írj bátran!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok. Normális házaspártkeresek hetero alapon kellemes kikapcsolódásra. Bp és környéke ,elérhető távolság.
Szia nem akarok beleszólni de tele van helyesírási hibákkal a hirdetésed javítsd ki lehet így komolyabban vesznek .
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 07:44

Szép jó napot mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Sziasztok! Orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Sziasztok fiúk....Miskolc,Barcika környékén ismerkedünk...Igényes hàzaspàr vagyunk....
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Békés megyében hosszabb távon lennék a hölgy örömére.
Jó lenne egy nem csak szex de arra alapuló kapcsolat.
Jó lenne egy nem csak szex de arra alapuló kapcsolat.
Sziasztok mi 40 esztergomi pár vagyunk rendszeres hazibaratot keresünk. Nagy vastag intim méret fontos!! Helyed legyen s útazni tudj.
50-55 pluszos párokkal ismerkednék, állandó heti rendszeres kapcsolatra. Igényes, potens, kitartó farkú sportos férfi vagyok.