Házibarát lennék 40es-50es párnál. Budapest+100km
Ápolt,diszkrét,normál pasi vagyok.
Ápolt,diszkrét,normál pasi vagyok.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Esztergom környékén Házibarát lennék, keress üzenetben.
Eszergom környékén házibarát lennék...keress üzenetben!
Esztergom környékén házibarát lennék....keress üzenetben!
Pár hete kezdtük el a házibarát keresését. Nem is gondoltuk, hogy ennyire nem egyszerű. Rengeteg személyes találkozón vagyunk túl, tehát addig sikeres is a keresés. Viszont aki nekünk tetszik és konkrét randira hívjuk, az vagy eltűnik vagy nem ér rá.
Feleségem csinos, szép arcú, vonzó, könnyen barátkozó nő, szóval a probléma nem itt van.
Én is végig támogatom a személyes találkozókon és jókat is beszélgettünk a srácokkal. Szóval... nem egyszerű.
Egyébként másik profilunk van párként, nem ez.
Feleségem csinos, szép arcú, vonzó, könnyen barátkozó nő, szóval a probléma nem itt van.
Én is végig támogatom a személyes találkozókon és jókat is beszélgettünk a srácokkal. Szóval... nem egyszerű.
Egyébként másik profilunk van párként, nem ez.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok!
Jelentkezem (Ez egy válasz 1986Nagyfasz22 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 08. vasárnap 12:22
Jelentkezem (Ez egy válasz 1986Nagyfasz22 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok . Pécsről keresnék átlagos párokat . Szívesen lennék házi barát. 46 éves pasi vagyok

Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok! Hármashoz keresünk NAGY méretű pasit.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Sziasztok Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
amiről szó lehet: masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. irj privátban csak pasik ne irjanak!!
amiről szó lehet: masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. irj privátban csak pasik ne irjanak!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Extrém kövér, 160 kg feletti hölgy házibarátja lennék. Olyan nő is érdekel,aki már nehezen tud mozogni a súlya miatt.
Mobil vagyok,bárhová elmegyek ilyen hölgy kedvéért.
Mobil vagyok,bárhová elmegyek ilyen hölgy kedvéért.
35 év felett keresünk!
Pest megye!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok ma délután/estére csatlakoznék párhoz akár egy közös swinger club látogatásban is benne vagyok

Szép napot!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!