Pestmegye idös párthoz csatlakoznék hazibarát státuszra, tapasztalatom van benne, csak a hölgy örömére. Privátba írjon.
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék enyhén nyitott kivàncsi pàrnàl. Helyem van. Imádom a cuckold , creampie és a többes szexet ! Persze minden , megbeszélés kérdése...
Hàzibaràt lennék enyhén nyitott kivàncsi pàrnàl. Helyem van. Imádom a cuckold , creampie és a többes szexet ! Persze minden , megbeszélés kérdése...
Szex őrült teljesen borotvált vastag farkú férfi keresi nudista életmódot szerető vékony szintén szex őrült lányt, hölgyet,vagy ilyen párt keresek..
Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék. Tapasztalat van.
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Kizàrólag instagramon: harmasvagy néven vagyunk fent.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk. Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket.
Kizàrólag instagramon: harmasvagy néven vagyunk fent.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk. Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni, helyes-férfias srác-pasi??
Munka társat keresek fix meló hosszú távon .A meló kellemes de kemény helyt állást kíván .Konkrétan feleség dupla örömének fokozása , határ a csillagos ég .Fizetés természetben és azonnal. Kemény , kitartó , kellemes méret feltétel.
Sziasztok! Párnak (hetero alapon) lennék kellemes társasága, ma este ….
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,házibarátként csatlakozna párokhoz…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,házibarátként csatlakozna párokhoz…

Moto
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Sziasztok pasit fogadnánk ma éjszakára az adatlapunk szerint.
Sziasztok! Keresünk a mai napra egy kedves,intelligens, ápolt férfit 27-45 év között, aki meglátogatna minket! Várjuk a jelentkezésed!

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok!
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Csinos , NÖT , PÁRT , aktiv pasit keres igényes 196cm Nyiregyházi pasi
Hely van!
Ma este
Hely van!
Ma este
Szép jó napot.
Házibarát lennék a környékemen.
Várom a levelet.
(Aki nem mer nem nyer) merj írni nekem.
Üdv. Albert
Házibarát lennék a környékemen.
Várom a levelet.

(Aki nem mer nem nyer) merj írni nekem.

Üdv. Albert
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Nem kerestek ti senkit csak álmodoztok, egy levélre nem tudtok válaszolni, nem nőtettek ti fel még ehhez.
(Ez egy válasz Gangbang 74 üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 20. csütörtök 16:06

Sziasztok két 40 éves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Átlagos testalkat 17 18 cm intim. Irj privit