Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy érett párt a Balaton déli partján, holnap nap közben…
Esetleg ma este fejérmegyében valaki
Helyem van
18 + os mérettel rendelkezem és szivesen be szálnák 3. nak
Most csak fejérmegye
Helyem van
18 + os mérettel rendelkezem és szivesen be szálnák 3. nak
Most csak fejérmegye
Sziasztok!
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Sziasztok!
Szabolcsbòl van itt olyan pár akihez csatlakozhatok?
25 éves srác vagyok,minden izgalmasba benne vagyok..
Szabolcsbòl van itt olyan pár akihez csatlakozhatok?
25 éves srác vagyok,minden izgalmasba benne vagyok..
Sziasztok.
Pest vagy kornyeken keresek párt vagy bulis társaságot estére. 28 éves úrként csatlakoznék hölgyek örömére. Nagy cici előny
Pest vagy kornyeken keresek párt vagy bulis társaságot estére. 28 éves úrként csatlakoznék hölgyek örömére. Nagy cici előny
Igényes pasit keresünk csinos 155/50/23 baratnomnel
CUCKOLDRA
Nyiregyhazan van helyünk
CUCKOLDRA
Nyiregyhazan van helyünk
Sziasztok. Párral szívesen találkoznék ma este. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de 50 km körzetbe az utazás sem jelentene gondot. Csak akik komolyan gondolják, kölcsönös szimpátia alapon. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el ma estér helyünk van csak az jellenkezen akki komolyan gondolja

Ribanc feleséged megdugnám veled,vagy neked
Ma este ráérő férfi aki tud utazni?
Házibarát lennék 48 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Kaposváron ki akar kanos házibarátot?
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Sziasztok! Ápolt, intelligens partnerünket keressük az adatlapunk szerint. Privátban írj!
Sziasztok párral ismerkednék Zala Somogy Vas megyéből kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Házibarátja lennék extrém kövér nőnek. Felső súlyhatár nélkül,bármiben szívesen segítek,ha kell.
Sziasztok!
Ma este Budapesten Feleséget szórakoztatnék a 23 cm es cerkámmal
Ma este Budapesten Feleséget szórakoztatnék a 23 cm es cerkámmal
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el ma estére helyünk van