Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok, bisex hazaspart keresek tabuk nelkuli rendszeres kapcsolatra
adatlapom szerint

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Nőkkel vagy párokkal ismerkednék ma este Budapesten helyem van. 33éves,sportos,ápolt,diszkrét férfi vagyok.Több infó és kép privátba.
Sziasztok.
27 eves srac csatlakozna erettebb parhoz nagy intimmel holgy oromere. Nagy cici elony, utazni tudok, Pest megye, Budapest, Komarom- Esztergom megye.
Swinger hazibuli is erdekes lehet.
Privatban irjatok legyszives
27 eves srac csatlakozna erettebb parhoz nagy intimmel holgy oromere. Nagy cici elony, utazni tudok, Pest megye, Budapest, Komarom- Esztergom megye.
Swinger hazibuli is erdekes lehet.
Privatban irjatok legyszives
Sziasztok hölgyek, párok! Ma este is szívesen lennék kellemes társaság, hölgytag kényeztetésére…
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújvaros és környéke! Utazni tudok!
Dunaújvaros és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Szívesen csatlakoznèk hozzátok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 09:29

Sziasztok!
Hosszú távra keresünk férfiakat, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok!

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek Borsod megyéből.
Szívesen kényeztetnèk 18 cm farokkal
Hölgyet, párt keresek Borsod megyéből.
Szívesen kényeztetnèk 18 cm farokkal
Házibarat lennèk hosszabb távra Eger és környékén.Ha komolyan gondolod,írj.Csak hetero!
Érett hölgyet kényeztetnék

Érett hölgyet kényeztetnék

sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet ;
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet ;

Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.