sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy aki szilvesztere szex bulit szervez és fiatal hetero srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém megyéből?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Kalandot keresek Nyiregyen, helyem nincs, de mindenben benne vagyok, írjon aki szeretne jól eltölteni egy kis időt smile
Pest megyében sportos igényes jól tejelő kan keres privi !
A nyóckerben házibarát lennék! Nyalakodásban dícséretben ,izgatásban visszahívásban, kedvességben, megbízhatóságban próbáld ki mit tudok! És fantasztikus szakács vagyok, bármiből finomat!
Én igen. De bp.
(Ez egy válasz KlaudiaGyuri üzenetére (2022. 12. 10. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.Párral ismerkednék! Hosszú távra!!
Poliamor???
27 éves hetero pasiként csatlakoznék kedves, normális pécsi vagy környékbeli párokhoz cuckold, házibarát felállásban.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó srácot vagy srácokat (30-50 év között). Helyünk jelenleg nincs de 100 km-en belül szívesen utazunk.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Kalandot keresek Nyiregyen, helyem nincs, de mindenben benne vagyok, írjon aki szeretne jól eltölteni egy kis időt

Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék

Sziasztok !
Ma délután , kora este Budapesten heteró alapon hölgyet kényeztetnék ,ill. párhoz csatlakoznák ! Nagy méretű pasi vagyok !!
Ma délután , kora este Budapesten heteró alapon hölgyet kényeztetnék ,ill. párhoz csatlakoznák ! Nagy méretű pasi vagyok !!
Sziasztok
Szívesen ismerkednék veletek…
Moto (Ez egy válasz KlaudiaGyuri üzenetére (2022. 12. 10. szombat 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ismerkednék veletek…

Moto (Ez egy válasz KlaudiaGyuri üzenetére (2022. 12. 10. szombat 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú távon házibarátott keresünk mi is.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akár mindkét fél örömére. Volt már benne részem, és szeretném újra átélni, az érzést. Jobban szeretek adni, mint kapni. Az együttlétek alatt folyamatosan az jár a fejemben, hogy mivel tudok még nagyobb, még jobb érzést adni. Imádok nyalni. A farkam kitartó, nem spriccelek el 2 percen belül, és többlövetű.
Ha az adatlapomon található bemutatkozás szimpatikus, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk, és ki tudja mi lesz a vége wink
Ha az adatlapomon található bemutatkozás szimpatikus, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk, és ki tudja mi lesz a vége wink
Budapesti vagy Pest megyei Bi Párral ismerkednék