Sziasztok
Orál centrikus Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Orál centrikus Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok! Kalandot keresek nyiregyen, helyem nincs, de bármire vevő vagyok, írjon aki unatkozik és lenne kedve valamihez.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Hali!!!!!!!
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Extra jó pasit kellemes mérettel keresünk a pár női tagjának rendszeres kielégítésére ! Vastag kemény fasz izmos test elvárt .
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok!
Budapesti párral ismerkednék.
Budapesti párral ismerkednék.
Sziasztok !
Budapesten titkos házi barát lennék elhanyagolt nőnél , illetve párhoz csatlakoznák !
Kizárólag heteró alapon !
23 cm .
Budapesten titkos házi barát lennék elhanyagolt nőnél , illetve párhoz csatlakoznák !
Kizárólag heteró alapon !
23 cm .
Idősebb hölgyet, kellemes orális kényeztetésre, és ahogy szeretnéd.

23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!
Somogyban lennék párbak a házibarátja. Magara igenyes,kaposvári 25eves ffi vagyok,tobbszor volt mar reszem tobbes felallasban a holgy oromere,privatban kuldok kepet is,barmire valaszolok!

Vastag méretes normális ápolt jóképűnek tartott (bár ez relatív kinek mi az ideálja) férfiként keresek kedves nyitott párt kellemes hármas együttlétekre nem egy alkalomra! 30-év fölött,mert azt vallom a megfelelő szexuális kultúra ilyenkor alakul ki. Volt már ilyen kapcsolatom,tehát tudom mi az amit keresek. A szimpátia normális viselkedés alap és persze diszkréció,hiszen egy bizalomra épül,egy pártól,aki megtisztel azzal,hogy beenged egy harmadik felet a szexuális életébe. Képeim adatlapom van fent írjatok bátran ismerkedjünk.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok, írtam nektek.
(Ez egy válasz Kiváncsik üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 01. csütörtök 22:31

Sziasztok! Párként keresünk hetero fiút harmadiknak! A folytatást privátban!
Sziasztok!
Győrből keresek párt aki házibarátot szeretne! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!!
Írjatok
Győrből keresek párt aki házibarátot szeretne! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!!
Írjatok
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok, barátkoznék normális párral akik komolyan is gondolják. Privátba irjatok. Szép napot mindenkinek.