Sziasztok! Biszex pasiként házibarátoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok
Párt,Bi párt keresek, tartós éjszakákra
Párt,Bi párt keresek, tartós éjszakákra

Sziasztok !
Hölgynek lennék házibarátja ! Kellemes nyalakodás, többszőrösen.
Házaspárnál is kényeztetném a hölgyet.
Hölgynek lennék házibarátja ! Kellemes nyalakodás, többszőrösen.
Házaspárnál is kényeztetném a hölgyet.

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Potens pasit keresunk csinos 22/150/40 baratnommel hosszutavra
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
Sziasztok. Kedves Kecskeméti párral barátkoznak hosszú távra.
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék
Üdv! Keresünk a közelben szimpatikus házibarátot! Max 50 km!
Sziasztok!Párt kukkolnék,utazni tudok!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat este Tatabánya kórnyékén párral v. Pasival ismerkednénk.
57 éves pár.
57 éves pár.
Sziasztok 30 éves pasi vagyok, Sárvár környékén szívesen talakoznék párral vagy hölggyel, utazás nem gond, minden jóra nyitott vagyok, imádok nyalni jó hosszan finoman ☺️
Képet privibe küldök
Képet privibe küldök

Szép napot kívánok !
Ötvenes párral ismerkednék hosszabb távú baráti kapcsolat reményében!
Ápolt ,szolid barátságos diszkrét 60 éves független férfi vagyok !
Üdv Karcsi
Ötvenes párral ismerkednék hosszabb távú baráti kapcsolat reményében!
Ápolt ,szolid barátságos diszkrét 60 éves független férfi vagyok !
Üdv Karcsi
Szép napot mindenkinek!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony fiú vagyok.