Üdv . mindenkinek !u
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Baja körzetében, keresnék idősebb hölgyet kellemes huncutkodáshoz.

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
+50+60+70-es párnak házibarátja lennék,diszkréten,hosszú távra!!!,...,budapestiek előnyben!!,...,írj bátran!!
.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben

Engedelmes házaspárt keresek!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 farok! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 farok! írjatok!
Üdv: Atti
Sziasztok. Creampie szexre keresek párt, hölgyet. Helyem nincsen, utazni tudok! Nem 1alkalomra keresek
Szekszárdon szeretnék ez ügyben párt találni..
Jó napot
Házibarátot kerestek?
Lehet pont engem?
Írjatok rám és meglátjuk.
Házibarátot kerestek?
Lehet pont engem?
Írjatok rám és meglátjuk.

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Extrém túlsúlyos, nehezen mozgó hölgy házibarátja lennék. Minden vágyát teljesíteném egy ilyen testalkatú hölgynek.
Üdv! Mackós ffi-ként keresnék párt vagy egyedülálló hölgyet Sopron és környékén.
Csak hetero!
Csak hetero!
Szép napot ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
sziasztok
Betöltendő házibarát pozíciót keresek.....
Moto
Betöltendő házibarát pozíciót keresek.....

Moto
Sziasztok! Ápolt jóképű kultúrált vastag intímű férfi ápolt hölgyet párt keres nem egy alkalomra extra perveziók nélkül. Képeim adatlapom van fent írjatok és beszéljünk!