Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Sziasztok !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt vagy párt keresünk estére helyünk van.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok 37éves pár vagyunk lányt vagy párt keresünk ma hajduböszörménybe a fürdön leszünk.
Üdv!
Állandó fix partnerem keresem közös élményekhez club látogatásokhoz hölgy vagy pár személyében. Budapest.
Állandó fix partnerem keresem közös élményekhez club látogatásokhoz hölgy vagy pár személyében. Budapest.
Sziasztok !
Budapesten elhanyagolt nő hosszú távú partnere lennék diszkréten
Budapesten elhanyagolt nő hosszú távú partnere lennék diszkréten
Sziasztok. Szabolcs megyében van pár, aki házibarátot keres?
Sziasztok
Mi is ismerkednénk ilyen pasival vagy párral !
Gyomaendrőd környékén.
Mi is ismerkednénk ilyen pasival vagy párral !
Gyomaendrőd környékén.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Masszőr fiu keresi kellemes pár társaágát
Házibarát kedvenc masszőre lennék
Házibarát kedvenc masszőre lennék
Sziasztok! Szép Estét! Esetleg van olyan Bi pár akik komolyan gondolják és hosszú távon szeretnétek egy Hazibarátot....
Unatkozom! Van aki lazulna velem? Hölgy, pár?Szex nélkül is ok, csak társaság legyen! Utazni tudok, autóm van!!
Email :silver.janti@gmail.com
Email :silver.janti@gmail.com
Sziasztok,
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Budapesten keresek kortól állattól függetlenül hölgyet akit orálisan kényztethetnék teljesen fallosz és szexmentesen. Tiszta ápolt Bp is 44 éves férfi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
sziasztok. Nagy szerszámmal ,szivesen lennék házibarát Bp+100km helyem van ,de szivesen utazok is. Norbi
Sziasztok hazibarat lennek hosszutavon egy Hajdubihari +100km.parnak akik komolyan gondolja