Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Házibarát.? Ez még kérdés.? Szívesen tenném magam ki ilyennek de környékén nincs senki.
Szívesen lennék, szófogadó és egyben nagyon aktív , többlövetű házi barát vagy egyenragú jó barát...
Tartós , igazi, hosszútávú barátság, közös izgalmas dolgok, kiruccanások, sok érzéki hármas élvezkedés...egész éjjel...spermás cicik, punci, csókok...élvezés után is álló farok...

Párhoz csatlakoznék simogatással, mellbimbóizgatással, nyalással heteró alapon. Hatvanas férfi vagyok, az a fontos, hogy benneteket izgasson a dolog. Budapesten és környékén.
Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Amit keresünk:
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... lennék állandó hazibarát is !
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Viber legyen
Cuckold
Sziasztok. 25 éves macis szűz srác vagyok van itt olyan nő/pár aki elvenné a szüzességem?
Sziasztok.
Amit keresünk:
A&T
Amit keresünk:
A&T
Hello,
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Sziasztok!
Szerda 15.e i délutántól kifulladasig keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További élvezetes napot: T & P
Szerda 15.e i délutántól kifulladasig keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További élvezetes napot: T & P
Június 24-25-26 napokon igényes párral ismerkednék Békés megyében! Mobil vagyok, de akár szívesen fogadlak is Benneteket! Képeimet és a keresésemnek megfelelő rövid leírást a profilomon találtok.
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is

Sziasztok nagy intimmel keresunk pasit a felesegem örömére!

Szívesen lennék, szófogadó és egyben nagyon aktív , többlövetű házi barát... Tartós , igazi, hosszútávú barátság, közös izgalmas dolgok, kiruccanások
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok. Nagy szerszámmal lennék házibarát .
Érett Nővel vagy párral ismerkednék. Hosszútávú kapcsolat. Egyedül élek, autóm van. távolság nem gond
Hello! Házibarátot keresünk aki komolyan is gondolja írjon nekünk bátran!! Borsod m.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... Persze állandó házibarát is lennék !