Fotot semmikepp ne kuldjetek.
Halistennek kiugrasztottam a nyulat a bokorbol
Kamusok..
Haver is irt nekik... (Ez egy válasz missbunny üzenetére (2022. 04. 19. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 21:56
Halistennek kiugrasztottam a nyulat a bokorbol
Kamusok..
Haver is irt nekik... (Ez egy válasz missbunny üzenetére (2022. 04. 19. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Igényes, sportos, ápolt, sármos férfit keresünk gangbang akciókhoz hosszútávra.
Olyanok jelentkezését várjuk akik este 18:00-tól ráérnek akár hétköznap is, szinglik ezért szabaddá tudják tenni az estéket.
27-45 éves pár vagyunk kizárólag a nő örömére keresünk férfiakat, lehetőleg 30 év körülieket!
180cm magasság kb. max 95kg.
Nyitottak legyenek az újdonságokra és kellőképp perverzek.
Ha bárki magára ismer csatoljon teljes alakos képet, arc és farok fotót a carmenrose751@gmail.com/ra
Az első akció most pénteken lenne, egy 2 szabad helyünk még lenne.
Helyileg Budapesten
Olyanok jelentkezését várjuk akik este 18:00-tól ráérnek akár hétköznap is, szinglik ezért szabaddá tudják tenni az estéket.
27-45 éves pár vagyunk kizárólag a nő örömére keresünk férfiakat, lehetőleg 30 év körülieket!
Ha bárki magára ismer csatoljon teljes alakos képet, arc és farok fotót a carmenrose751@gmail.com/ra
Helyileg Budapesten
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Nyíregyházán kedves diszkrét párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Üdv mindenkinek! Őszinte,normális és igényes Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok! Péntek, vagy szombat estére keresünk nagy intim el pasit a feleségem örömére ! smile max 45 éves korig !
Dunaújvárosban párommal fogadnánk, vagy mennénk is

Szia.
Sziasztok !
Kedves hölgynek vagy párnál lenék nyalakodó házibarát. Baja és környékén.
De helyem is van !
Sziasztok !
Kedves hölgynek vagy párnál lenék nyalakodó házibarát. Baja és környékén.
De helyem is van !
Sziasztok! Biszex pár házibarátja lennék. Privát üzenetet várok. Köszönöm

Sziasztok. Holnap,21 csütörtök párhoz csatlakoznék a hölgy örömére,Szolnok+100 km. Priv.üzenetet kérlek. Köszönöm.
Sziasztok!
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
Sziasztok!
Ismerkednék hölgyekkel és párokkal 50 feletti korosztályból csakis hetero alapon. Szívesen vállalok fotózást is.
Nyíregyháza Debrecen és környéke.
Ismerkednék hölgyekkel és párokkal 50 feletti korosztályból csakis hetero alapon. Szívesen vállalok fotózást is.
Nyíregyháza Debrecen és környéke.
Budapesti nem független ápolt pasi,házi barátnak szegődne,adatlapomon mindent meg találsz,várom a leveled.
Hello sziasztok!
27 éves ápolt igényes srác vagyok
nőket párokat keresek közös szórakozásra
potens kitartó vagyok nagyobb intimmel
27 éves ápolt igényes srác vagyok

Üdv mindenkinek.
Àpolt,kedves,normàlis pàr hàzibaràtja lennék hosszútàvon.
Alapvetően hetero alapon,de szeretek új dolgokat is kipróbàlni,ezért nem zàrkózok el lightosabb bisex dolgoktól sem.
Nincs konkrét ideálom,de szeretem a hatalmas (lehetőleg) lógós ciciket,a nagy feneket,a kisugàrzàst,a vidàmsàgot.
Elsősorban Érd- Székesfehérvàr vonalon,a Dél- budai térségből és budapestről keresek.
42 éves àpolt,kàros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Inkàbb utazni tudok .
Àpolt,kedves,normàlis pàr hàzibaràtja lennék hosszútàvon.
Alapvetően hetero alapon,de szeretek új dolgokat is kipróbàlni,ezért nem zàrkózok el lightosabb bisex dolgoktól sem.
Nincs konkrét ideálom,de szeretem a hatalmas (lehetőleg) lógós ciciket,a nagy feneket,a kisugàrzàst,a vidàmsàgot.
Elsősorban Érd- Székesfehérvàr vonalon,a Dél- budai térségből és budapestről keresek.
42 éves àpolt,kàros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Inkàbb utazni tudok .
Sziasztok!Budapest és környékén párt keresek !
Sziasztok!intelligens jokepu férfit keresunk csinos felesegem számára!30-35!szeretunk ismerkedni es ha kozos a szimpatia akkor lehetseges a 3xekx!fotot tudjal kuldeni!szabolcs megye előny!
196cm magas Sportos igényes potens pasi párokhoz, nökhöz csatlakozna. Hely van.
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok!
Helyileg Budapesten
Helyileg Budapesten
Sziasztok! Ápolt,potens,tapasztalt,szegedi férfiként szeretnék házibarát lenni, Csongrád-Békés-Bács Kiskun megyékben. Utazni és fogadni is tudok. Szép napot és jó ismerkedést mindenkinek!