Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Kecskemét-Solt. Bisex aktív fiatal fiút keresünk. Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Feleség BDSM kedvelő
Feleség BDSM kedvelő
Tatabányán párt keresek...akár már egy ó év búcsúztató ,új évi köszöntő partyzás ma este?
Köszönjük, a Tiéd is jók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 31. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 31. péntek 09:04

Törölt felhasználó (4420112)

Sziasztok Nagyon jók a képek dicséret
Nyiregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

sziasztok 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!
Sziasztok Boldog Újévet mindenkinek
Budapest és környékén párral ismerkednèk!!
Holgyet, párt keresnék ma estére(is), egyedülálló, hetero pasiként.Esetleg kisebb házibuliba is benne vagyok, helyem van, Eger környékén.
Sziasztok ! Szilveszteri bulit keresünk. Nálunk is lehet lenni nem gond csak nem túl nagy a lakásunk.
Farok max 16 cm annál nagyobb nem és mi Dohányzunk ha ez gond ne is írj.
Köszi,hogy olvastad !
Farok max 16 cm annál nagyobb nem és mi Dohányzunk ha ez gond ne is írj.
Köszi,hogy olvastad !
Budapest vagy vonzás környékén,házi barátnak szegődnék,adatlapomon mindent meg találsz.
Sziasztok Nagyon jók a képek dicséret
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 31. péntek 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 31. péntek 00:54
Törölt felhasználó (1082872)

.
Csongrád,Bács megyében párt,hölgyet keresek hosszabb barátságra.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
.

Szentendrén keresünk... bi házibarátot, vagy házibarátnőt a korosztályunkból!
Kecskemét-Solt.Hetro vagy Bisex aktív fiatal fiút keresünk. Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk! Feleség BDSM kedvelő...tágítható,folyik vagy spriccel is..
Sziasztok! Pár házibarátja lennék tartósan, hosszútávon!
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok smile
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok smile