Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Budapesti nem független ápolt pasi,házi barátnak szegődne,a hölgy örömére, nézd meg a adatlapomat,azon mindent meg találsz,ha nem kérdez.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Sziasztok.
Bp-Tatabánya-Győr vonalon keresek házibarát szerepkört. Intelligens, ápolt 40-es pasi, a többit az adatlapon találhatjátok. Köszönöm.
Bp-Tatabánya-Győr vonalon keresek házibarát szerepkört. Intelligens, ápolt 40-es pasi, a többit az adatlapon találhatjátok. Köszönöm.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok!
Nagykanizsán és környékén szívesen randiznék illetve csatlakoznék ápolt, diszkrét, megbízható 35-60 közötti hölgyhöz vagy hármast kedvelő párhoz, házaspárhoz a hölgy örömére, akik szívesen vennék egy jóképű, sportos, normális férfi társaságát.
Nagykanizsán és környékén szívesen randiznék illetve csatlakoznék ápolt, diszkrét, megbízható 35-60 közötti hölgyhöz vagy hármast kedvelő párhoz, házaspárhoz a hölgy örömére, akik szívesen vennék egy jóképű, sportos, normális férfi társaságát.
Helló!
Házibarát lennék Nagyatád környékén!Normális,diszkrét és megbízható férfi vagyok és komolyan gondolnám!Igaz nem vagyok Adonisz,de lelkes!Némi tapasztalattal rendelkezem e téren!Privát keressetek!
Házibarát lennék Nagyatád környékén!Normális,diszkrét és megbízható férfi vagyok és komolyan gondolnám!Igaz nem vagyok Adonisz,de lelkes!Némi tapasztalattal rendelkezem e téren!Privát keressetek!
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok !
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok!
Péntek este Nyìregyhàza-Kisvàrda vonalon pàrhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Péntek este Nyìregyhàza-Kisvàrda vonalon pàrhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra házibarát lennék! Normàlis,kedves embereket keresek! Utazni tudok.Előre is köszönöm ha írsz levelet amint tudok válaszolok!
Bpesti ápolt nem független pasi házi barátnak szegődne,a női nem javára,adatlapomon mindent meg találsz,néz be.
Sziasztok! Hajdú-Biharból keresek párt akikhez csatlakozhatnék házibarátnak akár cuckold játékokra is. Én 40es jó humorú, ápolt, diszkrét ffi vagyok sportos alkattal.

Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Sziasztok.
Sziasztok!! Szerdától-Vasárnapig Pécs-kaposvár-Fehérvár környékén vagyok párhoz csatlakoznék…. Akár csak nézni de igény és szimpi esetén bármi!!!!