Erősen orál pártiak vagyunk mindenki mindenkivel. Diszkréció ,ápoltság intelligens viselkedés adott és elvárt.Egyedülálló pasi csak uni bi alapon.Bi csaj és bi pár is írhat természetese. Max. Átlagos (15cm) szerszámmal az adatlapon leírtak alapján.Fénképes leveleket várunk az arctic2021bt@gmail.com címre
Sziasztok! esetleg keres valaki házibarátot?

Sziasztok! Normális, valós párral szívesen ismerkednék. Korábban voltam már párnál házibarát (3 évig), így tudom miről szól ez a felállás és szeretem, amikor ketten kényeztetjük a nőt, ő meg így élvezkedik közöttünk
.
Hosszabb táv lenne a cél, de nyilván mindig van egy első alkalom
.
Írjatok, hogy mielőbb megejthessük azt a bizonyos elsőt (amit aztán remélhetőleg követ még sok hasonlóan kellemes élmény ;P))

Hosszabb táv lenne a cél, de nyilván mindig van egy első alkalom

Írjatok, hogy mielőbb megejthessük azt a bizonyos elsőt (amit aztán remélhetőleg követ még sok hasonlóan kellemes élmény ;P))
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, sportos férfi vagyok. Helyem van, vagy utazni is tudok. Lehetek érett pár is, plusz kilók se gond.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, sportos férfi vagyok. Helyem van, vagy utazni is tudok. Lehetek érett pár is, plusz kilók se gond.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Gödöllői 42 éves sportos férfi párt keres utazni tudok
Privi.

Privi.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,

Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!
Kaposvár és annak észszerű távolságában házibarátnak jelentkeznék!

Kizárólag vasárnap estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Sziasztok.Győri házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.Kecskemèti pasikent pàrt illetve hőlgyet keresek.Szeretem a kèt pasi egy nő felàllàst.Megbizhatò diszkrèt pasi vagyok.
Sziasztok. Keresek bi párt, mindkét fél örömere lehetek.
Távolság nem gond számomra. Rendszeres kapcsolatra lennék hazibarat.
Sportos vagyok, nyitott.
Távolság nem gond számomra. Rendszeres kapcsolatra lennék hazibarat.
Sportos vagyok, nyitott.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok. Csepel,délpest környékén csatlakoznék párhoz,adatlapomon képek,videó.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !