Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt. Házibarát lennék hosszú távon. Igényes 40-es pasi vagyok. Akár mind két fél örömére is.
Sziasztok!
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat - bi "felállás" nem kizáró ok
Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat - bi "felállás" nem kizáró ok

Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Szép jó napot.
Felszabadult házibarát szerepemet fel ajánlanám,
hiszen sajnos külföldre költözött a pár akik igényeltek
engem itt a közelbe.
Így személyem újból szabad lett.
Lehetőleg a közelembe keresnék olyan megtisztelő feladatot hogy
házibarát lehessek.
Nos, házibarát szó jelentése lehet többeknek mást mást jelent.
A téma leírásában foglaltaknak megfelelően keresek, kérlek
olvassátok el, és am annyi én meg is felelnének a felemlített dolgok,
És az adatlapom álltál nyilvános adatok, akkor jelentkezést várok
hogy létre jöhessen egy csodás házibarát kapcsolat ahogy ez az elmúlt
közel 2 évem volt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert
Felszabadult házibarát szerepemet fel ajánlanám,
hiszen sajnos külföldre költözött a pár akik igényeltek
engem itt a közelbe.
Így személyem újból szabad lett.
Lehetőleg a közelembe keresnék olyan megtisztelő feladatot hogy
házibarát lehessek.
Nos, házibarát szó jelentése lehet többeknek mást mást jelent.
A téma leírásában foglaltaknak megfelelően keresek, kérlek
olvassátok el, és am annyi én meg is felelnének a felemlített dolgok,
És az adatlapom álltál nyilvános adatok, akkor jelentkezést várok
hogy létre jöhessen egy csodás házibarát kapcsolat ahogy ez az elmúlt
közel 2 évem volt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
2022-re meghírdetett házibarát állás , részletek az adatlapunkon
34éves, nem dohányzó, független pasiként keresnék párt ( férfi, nő ) vagy gangbang bulit. Hellyel sajnos nem rendelkezem, de autóm van, szóval utazni tudok. Elsősorban Komárom-Esztergom, Pest és Fejér megye, de ha kell és biztos a buli, tudok utazni messzebbre is. Ha valaki(k)nek felkeltettem az érdeklődését, priviben elértek.

Sziasztok!
Hármasban és többesben is tapasztalt 42 éves igényes, ápolt budapesti férfi vagyok.
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
Hármasban és többesben is tapasztalt 42 éves igényes, ápolt budapesti férfi vagyok.
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Olyan dologra keresek jóképű ferfit, aki benne lenne abba hogy lejon nalunk mintha regi ismerosom lenne kicsit beszelgetnenk stb.. En egy picit kettesbe hagynam a felesegemmel valami oknal fogva. O pedig ra nyomulna, termeszetesen voltunk mar tobbszor harmasban imadja a felesegem... Csak ezt ki szeretnem probalni. Elutasitani biztos nem fog! Ha erdekel irj.
Hellyel rendelkező párral ismerkednék Komárom környékén!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandokra a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ahogy megbeszéljük. Hely szükséges.
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandokra a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ahogy megbeszéljük. Hely szükséges.
irtam beszéljunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 17:22
Törölt felhasználó (4653341)

Szép napot. Ma este szivesen fogadnék kedves párt.
Szép napot. Ma este szivesen fogadnék kedves párt.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Miskolc,és környékén párhoz csatlakoznék. Hetero pasi vagyok.
Sziasztok.... Hatvan és környékén csatlakoznék Bi párokhoz... Utazni tudok... Viberen szívesen folytatom az ismerkedést..
sziasztok, ma estére, éjszakára nőt, hölgyet keresek egy kellemes együttlétre Nyíregyházán, utazni tudok, lakásom van a belváros közelében, minden jóban benne vagyok kölcsönös alapon, higiénia és ápoltság adott és elvárt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 10:14
Törölt felhasználó (4545832)

Sziasztok. Keresek párt tartós baratsagra, ahol rendszeresen lehetek hazibarat. Kisportolt férfi vagyok, távolság se kizart.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!