Sziasztok.
Fehérvár és környékén csatlakoznék.
Fehérvár és környékén csatlakoznék.
Házibarát állas még kiadó . részletek az adatlapon
sziasztok . jó olvasni hogy ez a mostani trendinek kikiálltott arc szőr divat nem csak nekem nem jön be . sok sikert nektek és szép napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 08. szerda 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 08. szerda 06:42
Törölt felhasználó (4550812)

Sziasztok!intelligens ffit keresunk!30-35!-féleségem oromere hármashoz hetero alapon!szakál bajusz es túlsúly kizáró ok!legyél jokepu és tudjal randizni es ha telon beszelni tudjal ket értelmes mondatot kinyögni!unatkozó majd a Jövő héten meg most nem vagyok itthol az ilyen ffi akbol elegunk van!szabolcs megye előny!(nálunk nagy a merce)
Sziasztok!intelligens ffit keresunk!30-35!-féleségem oromere hármashoz hetero alapon!szakál bajusz es túlsúly kizáró ok!legyél jokepu és tudjal randizni es ha telon beszelni tudjal ket értelmes mondatot kinyögni!unatkozó majd a Jövő héten meg most nem vagyok itthol az ilyen ffi akbol elegunk van!szabolcs megye előny!(nálunk nagy a merce)
A rendszeres tartós házibarát szerepet csakis a közeli
helyekről lehet fentartani szerintem is. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 07. kedd 18:15
helyekről lehet fentartani szerintem is. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! 40-es pár vagyunk és pasit keresünk házi barátnak ha létezik itt ilyen pasi? Csak a közelben lévők írjanak!
Péntek estére keresek nőt vagy párt !
részletek hangoutson / viberen / skypen
részletek hangoutson / viberen / skypen
Ma estére 22 óra körüli időpontban fogadnánk 11.kerületi lakásunkon 30 év feletti, HETERO, borotvált, nemdohányzó férfit hármas szexre. Vastag intim méret előny ! Kérjük olvass adatlapot, és csak privát üzenetre reagálunk !
szia szerintem itt a férfiak egy része nem érti a házibarát fogalmát , sajnos . sok sikert nektek .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 07. kedd 18:15
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! 40-es pár vagyunk és pasit keresünk házi barátnak ha létezik itt ilyen pasi? Csak a közelben lévők írjanak!
Sziasztok, holnapi nap delutáni órákban szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten.
27 éves jó kinézetű srác vagyok. Helyem nincs úgyhogy szívesen látogatnék.
Természetesen küldök képet is, ha valakinek szükséges. Email címem: letenyegergo@gmail.hu címen is elértek.
Tehát várom kedves párok jelentkezését, nagy cici, telt alkat elony. Hetero vagyok. smile
Üdv Gergő. Diszkréció adott
27 éves jó kinézetű srác vagyok. Helyem nincs úgyhogy szívesen látogatnék.
Természetesen küldök képet is, ha valakinek szükséges. Email címem: letenyegergo@gmail.hu címen is elértek.
Tehát várom kedves párok jelentkezését, nagy cici, telt alkat elony. Hetero vagyok. smile
Üdv Gergő. Diszkréció adott
Sziasztok! Jelentkezem..
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is akik szeretik a creampies, spermás, hármas játékokat én egy magára adó 35 éves határozott, céltudatos Győri férfi vagyok szintén, határozott pár levelét várom akik komolyan gondálják ezt az egészet a többit privátban előre is köszönöm!
Hagyd, variálnak állandóan.. többször írtam nekik, volt hogy 1-2 üzenetváltás után nem írtak vissza és eltűntek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 04. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 04. szombat 11:16
Törölt felhasználó (4468242)

Sziasztok. Csak Bi pasi jöhet szóba?
Köszönöm a választ
Jani
Köszönöm a választ
Jani
Sziasztok! Kiss f jelentkeznék! 18x4.5
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Házibarátot keresünk az adatlapunk leírtak szerint . és nem "mára jelentkező 1x-i beszállót. akivel a szilvesztert is együtt tölthetnénk nálunk .
Két kiskanál cukorral, pici tej mellé :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 07. kedd 06:06
Törölt felhasználó (4580032)

Kedves Mindenki! Jó reggelt!
A fent említett pozíció még betöltetlen.
Jó kávézást ebben a korai órában!

Kedves Mindenki! Jó reggelt!