Gödöllőn és környéken párhoz csatlakoznék utazni tudok 42 éves sportos igényes jól tejelő kan privi.
Ha netán féltékeny vagy arra, hogy feleségedet esetleg más pasi dugja, van középút: Hatvanas pasiként a férj szeme láttára szívesen fogdosom feleségét, szopom mellbimbóját, csókolózom vele, esetleg ujjammal vagy nyelvemmel kielégítem. A lényeg az, hogy a feleség is, férj is élvezze, és ez segítsen nekik a további örömszerzésre.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
sziasztok.
cuckold témakörben van esetleg pár akihez belehetne csatlakozni? régóta játszom a "férj felszarvazás" gondolatával, és nemrégiben volt egy lehetőségem, ami sajnos az utolsó pillanatban meghíusult... viszont annyira felkeltette az érdeklődésem, hogy nem hagynám annyiban a dolgot
cuckold témakörben van esetleg pár akihez belehetne csatlakozni? régóta játszom a "férj felszarvazás" gondolatával, és nemrégiben volt egy lehetőségem, ami sajnos az utolsó pillanatban meghíusult... viszont annyira felkeltette az érdeklődésem, hogy nem hagynám annyiban a dolgot

Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatal férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.ezért fővárosiit nem keresünk. Szörösség hátrány. Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből keresünk. ) .PROIFILKÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ. de a védett képek a "randizni "vágyó cicist mutatják.
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra..Normális,kedves és igényes légy.. Házi barát lennék!!Utazni tudok..
Előre is köszi ha írsz!
Előre is köszi ha írsz!
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Péntek delelőt partner partnereket keresnék. Kecskemét kkr
Kifejezetten nagyon csinos vagy!
Sziasztok
36 éves vagyok, vékonyabb testalkattal, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, vékonyabb testalkattal, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok!
Holnapi napon (11.12.-én) szívesen ismerkednėk hölggyel,vagy párral,utazni tudok, kocsi van.
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,179 magas 80 kg. Képet tudok küldeni. Bármi érdekel...
Szép napot...
Holnapi napon (11.12.-én) szívesen ismerkednėk hölggyel,vagy párral,utazni tudok, kocsi van.
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,179 magas 80 kg. Képet tudok küldeni. Bármi érdekel...
Szép napot...
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Mindenre nyitott házaspárnál lennék házibarát!
Kecskemét. Nax 35 évesig keresünk szingli szépfiút! Minimum 18cm...
Vibered autód legyen.
Bisex előny de nem kötelező.
Privát keress
Vibered autód legyen.
Bisex előny de nem kötelező.
Privát keress
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Szép napot.
Ha a környékemen el kelne egy segítő házibarát
a ház körül vagy a házban, írjanak bizalommal mit
kellene csinálni, és megcsinálom.
Diszkrécióm adott és elvárt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot kívánok mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert
Ha a környékemen el kelne egy segítő házibarát
a ház körül vagy a házban, írjanak bizalommal mit
kellene csinálni, és megcsinálom.
Diszkrécióm adott és elvárt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot kívánok mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert

Törölt felhasználó (4637682)

Sziasztok. Állandó Női partnert vagy párt keresek minden jóra...együtt élvezni az életet...
Egyedülálló Nővel akár bármi alakulhat mivel én is egyedülálló vagyok
Egyedül élek és van autóm tehát mobilis vagyok...

Sziasztok egy kedves házaspárt keresek akár már a este is megbízható ápolt értelmes férfi vagyok
Sziasztok.
Fiatal, normális és magamra környezetemre igényes srácként keresek hölgyeket párokat kölcsönös örömszerzés céljából. Nyitott vagyok mindenféle játékra. Időben eléggé rugalmas vagyok kivéve az esti órákat.
Magamról még annyit hogy tisztelettudó vagyok illetve hármasban már kissé tapasztalt is.
Szegeden keresek, helyem nincs.
Fiatal, normális és magamra környezetemre igényes srácként keresek hölgyeket párokat kölcsönös örömszerzés céljából. Nyitott vagyok mindenféle játékra. Időben eléggé rugalmas vagyok kivéve az esti órákat.
Magamról még annyit hogy tisztelettudó vagyok illetve hármasban már kissé tapasztalt is.
Szegeden keresek, helyem nincs.