Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Nagy intimmel fiut keresunk a mai napra a lany oromere! Nyiregyhaza es kornyeken!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Olyan fiatal párt keresek, akik szívesen lennének 3-asban egy igényes, többesben tapasztalt, 40-es férfival. Privátban elértek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Fiatalos kezdő 60-as szivesen kényeztetne időnként nőiesen telt vagy nagy mellű hölgyet (a nagy méret látványa önmagában izgató) akár a párjával közösen vagy nélküle (cuckold), akár szexmentes is lehet főleg az elején csak erotikus masszázs, simogatás, finom orális kényeztetés. Elsősorban Bp. de utazni is tudok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Bpesti ápolt potens 60-as nem független pasi,házi barátnak szegődne,kor alkat nem számit.
Holnap délután is rendelkezhetnek velem hölgyeim.

Sziasztok,
Egy kedves párt keresek akihez házibarátként ha a közös szimpátia megvan, hosszabb távra lehet csatlakozni.
Egy kedves párt keresek akihez házibarátként ha a közös szimpátia megvan, hosszabb távra lehet csatlakozni.
Szívesen megpróbálnám elvinni a bajnoki címet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 13:03
Törölt felhasználó (4596162)

sziasztok van itt a környékünkön nyaló bajnok?

Sziasztok!Normális,Kedves Párral ismerkednék hosszú távra!Bárati alapon házi barát lennék!!Igényeség elvárt!!Utazni tudok!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Jézusom de dögös a hölgy
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2021. 09. 29. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 14:45

Sziasztok! Péntek este Ráckevére tervezünk ellátogatni. Szimpatikus pasikkal, párokkal szívesen ismerkednénk, vagy akár más izgalmakban is benne lennénk. csiniparocska@gmail.com
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék
Nyugi itt Nógrád megyében se lehet találni ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 14:42
Törölt felhasználó (4558842)

Érdekes az ország másik felén vannak a párok akik pasit házibarátot keresnek. Erre meg senki s semmi nincs.