Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok! Ismerkednék párral! 25 éves srác vagyok, érettebb pár érdekelne. Budapest Esztergom vonalon! Utazni tudok.
Nagy cicik elonyben, szeretem a teltebb alkatot.
Email: letenyegeri@gmail.com
Email: letenyegeri@gmail.com
Sziasztok
(Ez egy válasz Ggélvezet69 üzenetére (2021. 08. 05. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 05. csütörtök 20:29

Heves megyében keresünk házibarátot 50 éves korig. Intelligencia, ápoltság alapfeltétel.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Sziasztok! Ismerkednék párral! 25 éves srác vagyok, érettebb pár érdekelne. Budapest Esztergom vonalon! Utazni tudok.
Email: letenyegeri@gmail.com .
Email: letenyegeri@gmail.com .
Sziasztok! 40-es pár keres házibarátot Borsodban! Írjatok pasik!
Heves megyében keresünk házibarátot 50 éves korig. Intelligencia, ápoltság alapfeltétel.
Bajai hp keres nagyobb farkú fiút kizárólag heteró alapon
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Budapesti, Pest megyei 60-feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Bpesti 60-as ápolt nem le pusztult pasi,házi barátnak szegődne,hölgy esetleg pár hoz a hölgy örömére,kor alkat nem számit,priviben keres.
Sziasztok!
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, így ha Gyulán szeretnétek eltölteni pár napot, a szállás megoldott.
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, így ha Gyulán szeretnétek eltölteni pár napot, a szállás megoldott.
Űdv mindenkinek ! Jövöhét 14-15re A keleti föcsatornán horgászom ha van itt pár vagy hölgy aki csatlakozna várom az érdeklödéseket privát üzenetekben
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Részletek az adatlapomon...
sziasztok! 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van! pártol se zárkozunk el!
Sziasztok.
Nő vagy pár? tartós kapcsolat. 36 vagyok, sportos, egyedülálló, egyedül élek, mobilis vagyok-van autóm.

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok lenne itt olyan pár akihez be lehetne csatlakozni ? Nem csak a képeket kéregetik utána off ! Jó adottsággal rendelkezem ! Lányok párok magányos asszonyok leveleit várom akár titkos sex is érdekel !
Szia! Vannak ott cicák is.
Amúgy otthon nekem is egy cicám van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 03. kedd 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 03. kedd 05:17

Törölt felhasználó (4576232)

Szia. ez aztán az egyedi program . gratulálok !!üdv :egy macskás
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.