Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Főváros és vonzás körzetében keresek Hölgye(ke)t és Pár(oka)t!
Hármasban tapasztalt 30 feletti, vékony sportos srác volnék!
Adatlapom kitöltve, találka dönthet bármiről! Többit privátban!
Főváros és vonzás körzetében keresek Hölgye(ke)t és Pár(oka)t!
Hármasban tapasztalt 30 feletti, vékony sportos srác volnék!
Adatlapom kitöltve, találka dönthet bármiről! Többit privátban!
Sziasztok! Házi barát lennék... akár csak orális kényeztetés erejéig is...
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
pest megyéből
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
Sziasztok !
Zsolt vagyok, 25 éves és 191 cm magas.
Most pénteken (augusztus 27) a Köki-terminálban leszek 10 órától 13 óráig (12 órára megyek vért adni, hátha másnak is megjön a kedve hozzá). Ott kötetlenül tudunk beszélni, ha valaki szeretne velem találkozni, akkor nyugodtan írjon nekem privát üzenetet.
További jó keresést mindenkinek,
Zsolt
Most pénteken (augusztus 27) a Köki-terminálban leszek 10 órától 13 óráig (12 órára megyek vért adni, hátha másnak is megjön a kedve hozzá). Ott kötetlenül tudunk beszélni, ha valaki szeretne velem találkozni, akkor nyugodtan írjon nekem privát üzenetet.

Zsolt
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok. Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék.
Sopronban ismerkednék!
Sziasztok !
Zsolt

Zsolt
Sziasztok!
39/166/69 biszexuális ffi és 33/155/60 heteró nő páros hosszú távra keresi házibarátját. Normális, kulturált bemutatkozó levelet kérünk. Az IQ és EQ fontosabb, mint a kor, az alkat, vagy bármiféle testi adottság.
Ha ez sikerül, kérni fogunk fotót, ha szimpatikus vagy mindkettőnknek, viszonozzuk. Ha nem, egy üzenetben azt is közöljük, így korrekt. Nem pucér/intim fotót kérünk!
Helyet nem tudunk biztosítani, jó ha te igen. De ha nem, a felmerülő költségeket természetesen elosztjuk. Utazni tudunk, és szeretünk is, mobilisak vagyunk. Semmi nincs kőbe vésve, de az elképzelés egy 35 évnél idősebb férfias, biszex terén inkább aktív személy. Ha lehet Csongrád vagy Somogy megye és ezek környéke. De mint írtam, mobilisak vagyunk, ha van miért.
Továbbá ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedünk.
39/166/69 biszexuális ffi és 33/155/60 heteró nő páros hosszú távra keresi házibarátját. Normális, kulturált bemutatkozó levelet kérünk. Az IQ és EQ fontosabb, mint a kor, az alkat, vagy bármiféle testi adottság.
Ha ez sikerül, kérni fogunk fotót, ha szimpatikus vagy mindkettőnknek, viszonozzuk. Ha nem, egy üzenetben azt is közöljük, így korrekt. Nem pucér/intim fotót kérünk!
Helyet nem tudunk biztosítani, jó ha te igen. De ha nem, a felmerülő költségeket természetesen elosztjuk. Utazni tudunk, és szeretünk is, mobilisak vagyunk. Semmi nincs kőbe vésve, de az elképzelés egy 35 évnél idősebb férfias, biszex terén inkább aktív személy. Ha lehet Csongrád vagy Somogy megye és ezek környéke. De mint írtam, mobilisak vagyunk, ha van miért.
Továbbá ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedünk.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 38éves pasi vagyok.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja
Sopronban ismerkednék
Komárom környékén pár?
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja!
Sziasztok.
pest megyéből
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap
pest megyéből
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap
Nő vagy pár aki hosszútávú, tartós kapcsolat reményében van itt?!?