Sziasztok hetero alapon ápolt,igényes,nagyfarkú pasiként keresek házaspárt. Helyem van ahol találkozhatunk és kellemesen érezhetjük magunkat...szauna jakuzzi is van ..
Sziasztok!
Diszkrét, kultúràlt pasiként hàzibaràtja lennék nyitott, kedves pàrnak.
Diszkrét, kultúràlt pasiként hàzibaràtja lennék nyitott, kedves pàrnak.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Üdv!Ápolt,igényes,nagyfarkú pasiként keresek házaspárt.
Sopronban "házibarátkoznék"
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Sziasztok.
Fogadni tudó házaspárt keresek, asszony örömére csatlakoznék.
29 éves potens srácként. Pest megye
Fogadni tudó házaspárt keresek, asszony örömére csatlakoznék.
29 éves potens srácként. Pest megye
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok!
Nagy farkú hàzibaràt lennèk hosszú tàvon.
Kor,alkat mellèkes,àpoltsàg alap,szimpàtia fontos.
Nagy farkú hàzibaràt lennèk hosszú tàvon.
Kor,alkat mellèkes,àpoltsàg alap,szimpàtia fontos.
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Sziasztok!
Egy igényes, diszkrét győri párhoz csatlakoznék házibarátnak, 3.nak! Én is Igényes vagyok! Izmos, nagyobb intimméret! 173/76, kopasz, zöld szem, fazonos/csupasz intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy igényes, diszkrét győri párhoz csatlakoznék házibarátnak, 3.nak! Én is Igényes vagyok! Izmos, nagyobb intimméret! 173/76, kopasz, zöld szem, fazonos/csupasz intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is /!//////…….
Szép estét, ma holnap ha nincs hol , szívesen fogadok de persze megyek is ,pár hölgyet keresek . Masszázs is
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80