Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Sziasztok!
Egy igényes, diszkrét győri párhoz csatlakoznék házibarátnak, 3.nak! Én is Igényes vagyok! Izmos, nagyobb intimméret! 173/76, kopasz, zöld szem, fazonos/csupasz intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy igényes, diszkrét győri párhoz csatlakoznék házibarátnak, 3.nak! Én is Igényes vagyok! Izmos, nagyobb intimméret! 173/76, kopasz, zöld szem, fazonos/csupasz intim!
Írjatok!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is /!//////…….
Szép estét, ma holnap ha nincs hol , szívesen fogadok de persze megyek is ,pár hölgyet keresek . Masszázs is
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Párként hölgyet(Csak hölgyet) keresnénk Budapesten és környékén a hétvégén mindkettőnk örömére. Az elképzeléseink szerint találkozás, ismerkedés, esetleg valami közös program jó lenne. Helyünk van, de akár utazni is tudunk.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Sopronban házibarátkoznék: kor, alkat nem, de intelligencia fontos.
Halihó!
Szívesen ismerkednék / találkoznék szimpatikus hölggyel, párral maeste (12.20).
inden lehetőséget meghallgatok, nyitott vagyok.
Rólam: Valós, sportos, magas, ápolt, borotvált pasi vagyok. Jó megjelenésű, kellően intelligens.
Tapasztalattal rendelkezem, nem vagyok teljesen kezdő. 17/6 kőkemény nagyon potens farokkal rendelkezem.
Utazás megoldott, ésszerű távolságon belül tudok menni. Búvóhelyet Szolnokon tudok biztosítani.
Üdv, L
Szívesen ismerkednék / találkoznék szimpatikus hölggyel, párral maeste (12.20).
inden lehetőséget meghallgatok, nyitott vagyok.
Rólam: Valós, sportos, magas, ápolt, borotvált pasi vagyok. Jó megjelenésű, kellően intelligens.
Tapasztalattal rendelkezem, nem vagyok teljesen kezdő. 17/6 kőkemény nagyon potens farokkal rendelkezem.
Utazás megoldott, ésszerű távolságon belül tudok menni. Búvóhelyet Szolnokon tudok biztosítani.
Üdv, L
Nagy méretü pasit vagy párt keresünk !!!
Keressük!
Sziasztok!
Diszkréten nyitott pàr baràtja lennék.
Diszkréten nyitott pàr baràtja lennék.
Ma , hölgy illetve pár egy Kis kalandra ?
Idős párt keresek kor alkat mindegy.Pécs+50km
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj…