Vau vau. Melyik pár szeretne örökbe fogadni?

Sziasztok Ajka kkén valaki kik?????
20-30 közötti egyetemista/fiatal srácot keresek rendszeres szex havernek - heteró, bi srác érdekelne aki sokat kanos és szeret szexelni
13 kerben van helyem...
13 kerben van helyem...
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok! 35 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Párral ismerkednék, teljesen testközelből is, forró éjeken át, hátha egymásra szoknánk
Minden megoldás érdekel

Minden megoldás érdekel

Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!.
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!.

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁROKKAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁROKKAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok! Tatabánya-Komárom környékén Nő-Pár esetleg minden jóra???
Sziasztok. Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék. Nyíregyháza +100km.
Sziasztok!
Megbízható, kedves házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Megbízható, kedves házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Nyíregyházán kedves párokat többes lehetőséget keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Punciba élvezést diszkréten vállalok. Lányok, párok, írjatok!
Párok házibarátja lennék!
Diszkrèció adott,anyagi tamogatás is okés!
Diszkrèció adott,anyagi tamogatás is okés!
Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
Gödöllőn párokat keresek privi.
Sziasztok. Bp pasiként ma este párhoz csatlakoznék. Ha ugy alakul akár nálam is megoldható.