Ma estere keresunk Bp.pasit aki minden joba bennne van!!! 38eves kortol 50 ig
viber szammal
))

ötvenes budapesti pasi vékony testalkatú kerek popsis bi vagyok .Hatvanas pár házibarátja lennék hosszú távon.
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Sziasztok.Kecskemèti pàr hazibaràtja lennèk....
Dunántúli párt keresek a héten, házibarát szerep miatt...
Casaba0520@gmail.com
E-mailben írj ha érdekel...
Köszönöm
Casaba0520@gmail.com
E-mailben írj ha érdekel...
Köszönöm

Székesfehérvár és környékén csatlakoznék párhoz, hölgyhöz....
Sziasztok. Csongrád, Békés megyei pár házibarátja lennék.
Hajdú,Szabolcs megyei párt keresek cuckold játékokra.
Elképzelés,hogy ketten szopjátok fel a farkamat,majd a pasi
beteszi a punciba.Közben puncit,zacsit nyal,illetve néha kiveszi és benyeli rendesen.
Egyéb izgalmas dolog is érdekel.
Írjátok meg vágyaitokat
Elképzelés,hogy ketten szopjátok fel a farkamat,majd a pasi
beteszi a punciba.Közben puncit,zacsit nyal,illetve néha kiveszi és benyeli rendesen.
Egyéb izgalmas dolog is érdekel.
Írjátok meg vágyaitokat
Egerben házibarát lennék intelligens párnál!
Nyíregyházán párokat keresek.Vékony ápolt fiúka vagyok.

Biszex párt keresek aktív pasival.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Házibarát állást keresnék,ha van ilyen nyugodtan szóljatok..)
Sziasztok! 24 éves egyetemista srác keres érett hölgyet , párok is szóba jöhetnek. Jó nagy ciciket szeretem. Leginkább Budapesten.
Jövő héten költözök fel koliba. Várom privátban, ott fotót is cserélhetünk..
Jövő héten költözök fel koliba. Várom privátban, ott fotót is cserélhetünk..
Szegedi pár házibarátja lennék
Sziasztok.
39éves, igényes, humoros értelmiségi férfiként ismerkednék olyan házaspárral, akik befogadnának egy minden téren igényes férfit az életükbe, ágyukba. Szivesen lennék tehát hosszútávú házibarát
Havi 1-2 találkában gondolkodom, péntek vagy szombat este, éjszaka lenne a megfelelő számomra, utazni tudok, esetlegesen közös erővel oldanánk meg a búvóhelyet.
A finom és gyengéd dolgokat szeretem, imádok finoman kényeztetni, szavakkal és tettekkel egyaránt.
Amennyiben egy hullámhosszra kerülnénk, akkor bizonyosan szívem s lelkem is kitenném a hölgy gyönyöréért, kényeztetős típus vagyok. Kimondott zsánerem nincs sem életkor, sem alkat tekintetében, nőimádó vagyok.
Átlagos mérettel és átlagon felüli potenciával, szexkultúrával és sok spermával rendelkezem. Igény esetén természetesen arcképet is tudok mutatni.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár által határolt területről, vagy ennek közeléből ismerkednék.
Keressetek bátran levélben., vagy mail: komaromipasi@gmail.com
Üdv.
39éves, igényes, humoros értelmiségi férfiként ismerkednék olyan házaspárral, akik befogadnának egy minden téren igényes férfit az életükbe, ágyukba. Szivesen lennék tehát hosszútávú házibarát
Havi 1-2 találkában gondolkodom, péntek vagy szombat este, éjszaka lenne a megfelelő számomra, utazni tudok, esetlegesen közös erővel oldanánk meg a búvóhelyet.
A finom és gyengéd dolgokat szeretem, imádok finoman kényeztetni, szavakkal és tettekkel egyaránt.
Amennyiben egy hullámhosszra kerülnénk, akkor bizonyosan szívem s lelkem is kitenném a hölgy gyönyöréért, kényeztetős típus vagyok. Kimondott zsánerem nincs sem életkor, sem alkat tekintetében, nőimádó vagyok.
Átlagos mérettel és átlagon felüli potenciával, szexkultúrával és sok spermával rendelkezem. Igény esetén természetesen arcképet is tudok mutatni.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár által határolt területről, vagy ennek közeléből ismerkednék.
Keressetek bátran levélben., vagy mail: komaromipasi@gmail.com
Üdv.
Üdv sziasztok Egerben házi barát lennék pároknak vagy elhanyagolt hölgyeknek privátban szívesen válaszolok bármilyen nemű kérdéseitekre

Sziasztok!
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.