Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt .)
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt .)
Sziasztok.szivesen lennek egy 50+par hazibaratja Hajdubiharban hosszutavra.egyejszakas kaland nem erdekel
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Sziasztok! Ajka,Sümeg,Tapolca környékén keresek érettebb nőt,elhanyagaolt feleséget vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Magamról 30 éves 172cm magas 72 kg sportos testalkatú ,borotvált 17/6 cm intim mérettel.
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,találkozni is szándékozó,hetero férfivel ismerkednénk.
Levelezgetők,kíváncsiskodók,100 km távolságból írogató kalandorok kíméljenek.
Figyelmes,értelmes,találkozni is szándékozó,hetero férfivel ismerkednénk.
Levelezgetők,kíváncsiskodók,100 km távolságból írogató kalandorok kíméljenek.
Jeresünk pasít üzi
Puncifeltöltést vállalok.
Sziasztok szép napot kedves párok!Kedves igényes tiszta és tisztelettudó Férfiként keresek főleg hosszútávú kapcsolat reményében egymástszerető . önmagára és a környezetére is igényes párt hetero alapon a hölgy kényeztetésére.Nem vagyok ágyra járó egy korrekt párt keresek remélem megtalállak titeket.Izgatottan várom a jelentkezéseteket élvezzük együtt az életet

Sziasztok. Keresnénk a hölgytagunk részére egy 42-55 év közötti sármos , türelmes férfit aki szeret masszírozni és elfogadja azt is ha első alkalommal nem Ő lesz a középpontban. Nem kell feltétlen végzettség és 10 éves gyakorlat. Elég ha türelmes vagy és szívesen csinálod. Amennyiben van az csak hab a tortán. Hosszabb távra keresnénk a fórum címének megfelelően és csak párban. Akinek ez nem felel meg az nem minket keres. Somogyban élünk és hajlandóak vagyunk utazni de mivel többszöri alkalomban gondolkodunk azért nem a világ végéről keresünk. Örülnénk a fényképes jelentkezéseknek privátban. Köszönjük
Sziasztok!
Kedves parral barátkoznek bp.-n. Sportos 36 eves srac vagyok.
Kedves parral barátkoznek bp.-n. Sportos 36 eves srac vagyok.
Üdv-44-188-95 ffias,szb,zszem,nfglen -megbizható valós házaspár ismeretségét keresem tartósra kik orálig beengednének a kapcsolatukba átverésektől,felesleges játszmáktól mentesen....aztán ha úgy alakul elmerülhetünk a műfajban..
swingerek,s kiknél nagy a "forgalom"kérem ne irjanak-bp de utazni tudok

Sziasztok!
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
Sziasztok . keresünk az oldalunkon leírtak alapján. fiatalabb heteró Pest megyei . férfit... ............rapid sex és rapid pasi nem érdekel.
Budapesten el szegődnék házi barátnak,kor alkat nem számít,diszkréció az fontos,többit priviben.
Sziasztok.Pesten vagyok dèlután.Szivesen lennèk házibarát.Igènyes bi párok előnyben.Küldjetek telszámot,hívlak.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Perverz pàr hàzibaràtja lennèk!!!
Házibarat a 14-10 kerületben?
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Érett 40+ pár házibarátja lennék... Fiatal srác