Kiadó házibaráti "állás"diszkrét,ápolt,kitartó,kellemes méret,tapasztalat,elvárás ,Fizetés természetben és azonnal helyben
Sziasztok szívesen meg ismerkednek veletek. Jelenleg is hazibarat vagyok. Miskolc
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 20. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 20. vasárnap 17:04
Törölt felhasználó (3949622)

Sziasztok. 20-as éveink végén járó pár vagyunk. Hosszabb távra keresünk házibarátot. Új képeink fenntvannak itt a társkeresőn. Diszkréció adott és elvárt. Csak olyanok jelentkezzenek akik rendelkeznek itt képpel. Puszi!
Sziasztok. 20-as éveink végén járó pár vagyunk. Hosszabb távra keresünk házibarátot. Új képeink fenntvannak itt a társkeresőn. Diszkréció adott és elvárt. Csak olyanok jelentkezzenek akik rendelkeznek itt képpel. Puszi!

Sziasztok! Budapesti pár ismeretségét keresem.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Pesten házibarát lennek
Budapesti párnak szívesen lennék házibarátja

Sziasztok,ápolt,igenyes,sportos,diszkrét,jó képű férfi vagyok,házaspárt keresek!!!!megbîzhatot!!!hosszu távra keresek baráti kapcsolat sok extrával!!!normális férfi vagyok!!!!szererem szexben a játékokat a francia szexet és mindent ami élvezetet okoz mindenki számára!!!!belso üzit kérnek köszi sziasztok
sziasztok! 35éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékra ma estére helyünk van!

Sziasztok! 24 eves egyetemista srac vagyok szeretem az erettebb korosztalyt. Erdekel pár vagy holgy , csak hetero alapon!
Rolam: 182 cm magas, 84 kg, atlagos 16-7 cm intim merettel rendelkezem.Budapest 8. Keruletben vagyok harminckettesek teretol nem messze.
Itt elersz emailben vagy skypon: letenyegeri@gmail.hu
Rolam: 182 cm magas, 84 kg, atlagos 16-7 cm intim merettel rendelkezem.Budapest 8. Keruletben vagyok harminckettesek teretol nem messze.
Itt elersz emailben vagy skypon: letenyegeri@gmail.hu
Szép napot. Ma holnap hétfőre kedves párhoz csatlakoznék. Bp pasi vagyok, ha nincs hol, megoldható nálam is.
Sziasztok! Kecskeméten partner, partnereket keresek. Csak privátban!
Hmm, Szivesen csatlakoznék de sajnos én Bp :( pedig nagyon kívánatos a képek
(Ez egy válasz steven.84 üzenetére (2020. 09. 19. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Igènyes, megbízható fèrfit keresünk.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok

Kedves, normális, megbízható, diszkrét, vidám férfi keresi hasonló hölgy partnerét. Párok hölgy tagjának öröméhez szívesen hozzájárulok.
Kedves házibarát! Igyuk már meg ... a ház borát!

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !