Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hazibarát lennék privi..
Sziasztok,
Már többször voltam házibarát és úgy érzem ismét eljött az ideje annak, hogy kialakítsak egy ilyen kapcsolatot. Budapest és környékén keresnék olyan partnert aki hosszú távra keres házibarátot. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Már többször voltam házibarát és úgy érzem ismét eljött az ideje annak, hogy kialakítsak egy ilyen kapcsolatot. Budapest és környékén keresnék olyan partnert aki hosszú távra keres házibarátot. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Budapest, Pest környéki párral ismerkednék... Fotó az adatlapon.. Akinek szimpatikus lennék, keressen üzenetben...
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!
Megismerkednénk elvált, független férfivel.
Akár ma délután este is lehetséges.
Csak ismerkedés, beszélgetés.
44-57 évesig.
Megismerkednénk elvált, független férfivel.
Akár ma délután este is lehetséges.
Csak ismerkedés, beszélgetés.
44-57 évesig.
valaki keres adatlapunk alapján
Budapesten taliznank párral,pasival ha van buvohelyetek irjatok szivesen meglatogatunk ma este.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
sziasztok
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Sziasztok
Fiatal fiukent keresnek párt magam mellé, nem csak szexre. Közös időtöltés közös programozás, amolyan bazibarat felé.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Lehetőleg vas és vonzaskorzete!
Fiatal fiukent keresnek párt magam mellé, nem csak szexre. Közös időtöltés közös programozás, amolyan bazibarat felé.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Lehetőleg vas és vonzaskorzete!

sziasztok.Ónodon keresnénk olyan jo farku fiut akit nem zavar a férj jelenléte,és jo alaposan dugná a feleséget. ma este.
Házibarátnak jelentkezem, Budapest, pest-megye és környéki megyékből.
Szívesen utazom,100% diszkréció.Fotóim ,videóm vannak fent,írjatok nyugodtan.
Szívesen utazom,100% diszkréció.Fotóim ,videóm vannak fent,írjatok nyugodtan.

Kedves igényes párnak házibarátja lennék. Bp és környékén.
Kellemes erotikus kapcsolatra keresek kedves diszkrét hölgyet vagy párt a hölgytag kényeztetése érdekében. Kellemes erotikus masszázst adni szerető férfi vagyok. Viszonzás nélkül is masszíroznék hölgyet, pár női tagját, akár párja jelenlétében is. Utazni ésszerű távolságon belül tudok
Sziasztok!Párokat fogadnék rendszeresen Budaörsi lakásomban! Sok mindenre nyitott vagyok!Gyógy és sportmasszőrként is dolgoztam!
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék Szentes és kb 60 km-es körzetében. Utazni tudok.