Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párokhoz Fejér , Pest megye .
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok!
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
sziasztok ,mostani helyzetre való tekintettel egyenlőre csak ismerkedünk. . hetero párként egyedülálló fiatalabb max 30 év közelit . reális távolságból férfi társaságát keressük nem egy estére .. hely van .
Szia! Erre az állapotra tekintettel, viberes huncutságokra, nőt, párt keresek! Diszkrécióval
Szia! Erre az állapotra tekintettel, viberes huncutságokra, nőt, párt keresek! Diszkriminációval
kihez csatlakozhatom ??párok ill hölgyek....környék elöny
Sziasztok. Kihez lehet csatlakozni kecskeméten? A bórt viszem -én...

Gödöllőn párt keresek akár most is rá érek....privi..
Sziasztok!
Ismerkednék olyan párokkal, akik tudják mit is rejt ez a fogalom.
Köszönöm!
Ismerkednék olyan párokkal, akik tudják mit is rejt ez a fogalom.
Köszönöm!
Asszonyok lányok ?Párok?Sportos kan keres privi...
Dunaújvárosi sportos pasi hölgyet, párt keres minden jóra
40 éves sportos férfi házibarát lenne ,privi....

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Házibarát lennék kedves párnál.Diszkréció adott és elvárt.Vastag de nem túl nagy fazonra borotvált mindig teli farkam van.Fotóim videóm van fent.Írjatok.
Sziasztok! Nagykanizsán 60 feletti pár házibarátja lennék! Mindkét fél örömére!

Sziasztok. Pest megye Déli részéről, vagy Bács Megye Északi részéről, ismerkedni szeretnék párral! Házibarátot kereső 30-40-50 és párok a gondolkodok. 40 és diszkrét pasi vagyok, nem egy alkalomra gondolok, ha a kölcsönös szimpátia megvan. Találkákra alkalmas helyem is lenne Bács megy Északi részén. Csak azok keressenek, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Mindenkinek élményekben gazdag ismerkedés kívánok.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék 40-es, 50-es párral.
Ismerkednék, barátkoznék 40-es, 50-es párral.
Párral barátkoznék házilag.. smile ...Tatabánya, Esztergom...