Sziasztok! Párral ismerkednék cuckold, 3-asra! Szép napot!
Hetero párként keresünk fiatalabb férfit. most már max. 32 év Hölgy tagunk kényeztetésére. Települést később pontosítom. Pest megyében vagyunk.
Hetero párként keresünk fiatalabb férfit. most már max. 32 év Hölgy tagunk kényeztetésére. Települést később pontosítom. Pest megyében vagyunk.
Sziasztok!
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok! Barátokat keresek htávra! Kecskemét kkr
Sziasztok. szombat estére csatlakozna 3 negyvenéves pasi párhoz a hölgy örömére. Hely megoldod pestmegye irj privit ha érdekel a dolg
Szia!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt! Jövő héten ráérő pár?
Komárom és környéki párok esetleg vagy srác ?
Lennék egy pár házibarátja a srác részéra ha esetleg bi hajlamai is vannak olykor
Vagy ha nem szeret a párod szopni és szeretnéd hogy valaki helyette leszopjon utána meg megdughatod a jól felszopott faszoddal
Ha gondoljátok írjatok.
Lennék egy pár házibarátja a srác részéra ha esetleg bi hajlamai is vannak olykor

Vagy ha nem szeret a párod szopni és szeretnéd hogy valaki helyette leszopjon utána meg megdughatod a jól felszopott faszoddal

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok Pár házibarátja lennék hosszútávon nem egy alkalmat keresek.Hetven 3852819
Sziasztok! Debreceni párként NŐT keresünk minden földi jóra! Helyünk van.
Gödöllőn ma asszonyok lányok párok?40 éves sportos kan ...privi
40-es heteró párként keresük házibarátunkat ki veszprém megyében lakik,van pld nyaralója,telkén bungalló ahol meglátogathatnánk
Budaörsi házamban fogadnék párokat!Akár csak nézőként,vagy mindkét félt lemasszírozóm,mindenre nyitott vagyok!I
Gödöllőn párt keresek
privi....

Feleség masszázsra kényesztetésre keresünk pasit üzi
Sziasztok! Debreceni házaspárként keresünk nőt lányos játékokra! Helyünk időnk van!

Házibarát lennék párok asszonyok lányok ?Pestmegye.....privi......