Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
sziasztok!34 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Házibarát lenék Gyöngyös környékén

Titkos kapcsolatra jelentkezem párhoz.Szívesen basznám szopatnám a feleséged vagy barátnőd előtted vagy veled közösen.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció adott és elvárt.Írjatok nyugodtan.Ismerkedjünk.Fotóim vannak fent.
Szegeden ismerkednék
Sok sikert neked ,.,.
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2020. 02. 15. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 11:42

Budapesten nőt masziroznék ! nagyméretű cerkám is bevetem ha kell
Budapesten nőt masziroznék ! nagyméretű cerkám is bevetem ha kell
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, nem lenne gond ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony.
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, nem lenne gond ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony.
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
50-es házaspár,férfit keres barátkozni.A vagy pár jellegű adatlaposok ne keressenek.
A férfi annyit tesz , hogy nem problémás van facebookja ,van ideje este megvacsorázni vagy beszélgetni.
Tud kapcsolatot tartani .40-55 év közötti.És ezek még nem különleges kérések csak napi dolgok.
Különleges elvárás nincsen ,maximum kitöltött valamilyen képpel ellátott adatlap.
Üdv! mi
A férfi annyit tesz , hogy nem problémás van facebookja ,van ideje este megvacsorázni vagy beszélgetni.
Tud kapcsolatot tartani .40-55 év közötti.És ezek még nem különleges kérések csak napi dolgok.
Különleges elvárás nincsen ,maximum kitöltött valamilyen képpel ellátott adatlap.
Üdv! mi
Sziasztok! Szívesen lennék, kedves Pár házibarátja. Akiket vonz a cuckold világa. Nincs ilyen jellegű tapasztalatom. Nyitott vagyok... Úgy gondolom, hogy fontos a szimpátia és a kellő bizalom kialakulása egy ilyen kapcsolatban. Nem vagyok független, és nem erősítem a kamusok táborát. Nem elektronikus kapcsolatot, valóban találkozni szeretnék, legalább havi rendszerességgel. Pestet írtam lakhelyemül, de sokat utazom, az adatlapomon láthatjátok... A továbbiakat privátban. Szép napot!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.
Kiskunfélegyháza és környékén lennék házibarát vagy speciális masszőr. Nem független, egészséges férfi vagyok.
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék házibaratnak
Párhoz csatlakoznék házibaratnak

Rendszeres,kötetlen, barátja lennék párnak!

Sziasztok! Holnap estére keresünk fiatal srácot( max 30) a hölgy kényeztetésére! Kép nélkül ne, privát üzenetet kérünk

Harisnya kedvelő pár/nő esetleg lenne pest megye nyugati részén aki ismerkedne?

Férfit keresünk Pilisvörösvár és közvetlen környékéről 40-55 évesig.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok !
Szekszárdon nyitott pár/házaspár barátja lennék redszeres és tartós kényeztetésre. Választ privát várom !
Szekszárdon nyitott pár/házaspár barátja lennék redszeres és tartós kényeztetésre. Választ privát várom !
Nagykanizsai pàr hàzibaràtjy lennèk, hetero alapon.