Sziasztok.Ismerkednék kecskeméten.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek párt akinek házibarátja lehetnék, biszex is izgat.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Sziasztok! Közelből keresnénk mi is.

Sziasztok! Kedves kecskeméti párral ismerkednek!
Sziasztok írtam e-mailt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 19. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 19. vasárnap 11:54
Törölt felhasználó (4320312)
VIP

Hatvanban bi pasi? oralpar808@gmail.com
Sziasztok! Párhoz csatlakoznèk. Akár beszállóskènt,vagy csak kukkolókènt. Lehetőleg Pest megyèn belül. Èn 41 Magas vèkony srác vagyok.
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Sziasztok!
28 éves férfiként szívesen lennék házibarát,Budapest és vonzáskörzetében elsősorban
28 éves férfiként szívesen lennék házibarát,Budapest és vonzáskörzetében elsősorban

Szegedi szeximádó párnál házibarát szerepet töltenék be, hosszú kihagyás után. Ápolt, parnerére odafigyelő, kitartó, vastag méretű, nem ágyból ágyba járó férfi vagyok. Ha szeretnétek egy megbízható diszkrét házibarátot várom privát üzenetben jelentkezéseteket.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
sziasztok házibarátot keresünk mi heteró pár vagyunk többi részlet a lapunkon . kérlek olvasd el mielőtt ránk írsz . köszönöm
Párral ismerkednék, teljesen testközelből is
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Hosszútávon pár házibarátja lennék!
Párral barátkoznék házilag.. smile ...Tatabánya, Esztergom...
Sziasztok! Miskolc kornyeken ismerkednenk fogadni tudo ferfival. Enyhe bi ok lehet!
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Hatvanban bi pasi? oralpar808@gmail.com
sziasztok házibarátot keresünk mi heteró pár vagyunk többi részlet a lapunkon . kérlek olvasd el mielőtt ránk írsz . köszönöm