Kecskeméti párt keresek
sziasztok
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek,nyitott vagyok sok mindenre
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek,nyitott vagyok sok mindenre
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Helyesebben szeretnénk...
)))
(Ez egy válasz swing4us üzenetére (2020. 01. 01. szerda 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 02:12

Sziasztok, szeretnék egy kedves párral vagy fiúval megismerkedni az új évben : ) A részletek az adatlapunkon olvashatók. Kérjük, csak akkor írj, ha megfelelsz a feltételeknek. BÚÉK! : )
Sziasztok, szeretnék egy kedves párral vagy fiúval megismerkedni az új évben : ) A részletek az adatlapunkon olvashatók. Kérjük, csak akkor írj, ha megfelelsz a feltételeknek. BÚÉK! : )
Sziasztok. Szívesen szopatnék hölgyet a párja előtt. Kocsiban a szabadban.
Sziasztok,valós pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Házi/privát bulikon SW jellegű összejöveteleken masszíroznék elsősorban hölgyeket mielőtt miután...
Érdeklődés/bővebben levélben!

Érdeklődés/bővebben levélben!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Győr környéki párnak szívesen lennék a házibarátja.
Sziasztok Baranya megyében házibarát lennék szívesen párnál hölgynél 175 65 17. szép napot
100km es körzetben keresek házibaráti állást!
Sziasztok tudom mit jelent a hazibarat csak sajnos a legtöbb pár nagy farkú pasit keres.... Ha esetleg lenne olyan pár ahol az érzékiség is fontos irjon
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
ötvenes debreceni párnál házibarát állás kiadó
házibarátot keresünk aki tudja mit jelent ,csak az jelentkezzen,Google értelmesen leírja!!
Sziasztok. Hajdú bihar megyei 20 as éveiben járó pár házibarátot keres. Jelentkezni privátban. Sziasztok!
Hajdú-bihari párnak lennék házibarátja hosszútávon.Bármiben partneretek tudok lenni.Sok szabadidővel,hellyel rendelkezem,intelligens,toleráns,diszkrét férfi vagyok.

Sziasztok! Valós pár ismeretségét keresem, nyitott hosszútávú kapcsolatra.IQ,higiénia, szimpátia.Privi!
Veszprém megyében szopatok!Hölgyek,pasik,párok?