Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
65+os Nőt vagy párt keresek. Pécs
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
párhoz csatlakoznék a hölgy kényesztetésére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban.
37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom az érdeklődő jelentkezést.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom az érdeklődő jelentkezést.
Köszönöm

Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Szívesen házibarátkoznék Sopronban
Sziasztok.Budapesten házibarát lennék.
Idős nő vagy párral barátkoznák. Pécs
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!

Helló!
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal .
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal .
Sziasztok hétköznap nappal lennék állandó házi barátja párnak a hölgy örömére csak tartós komoly szándékú embereket. Bács Kiskun.utazni tudok.
Sopronban házibarátkoznék
37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet