Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
45 éves korig keresünk hetero, nem dohányzó, hétvégén késő este is ráérő házibarátot. Baranya, Tolna, Somogy
Sziasztok!
Helyes, nyitott párral ismerkednék, hosszabb távra. Barátságra és testi örömök megélésére. 50-es férfiként keresek Bp és környékén.
Helyes, nyitott párral ismerkednék, hosszabb távra. Barátságra és testi örömök megélésére. 50-es férfiként keresek Bp és környékén.
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Házaspárt keresek ,kellemes kalandra!
Házi barát lennék.
Part keresek ki házibarátja lehetnék bi dolgokban benne vagyok imádok nyalni szopni szopatni dugni is lehet.
Szolnokon vagy környékén keresek.
Irj privátba köszönöm.
Part keresek ki házibarátja lehetnék bi dolgokban benne vagyok imádok nyalni szopni szopatni dugni is lehet.
Szolnokon vagy környékén keresek.
Irj privátba köszönöm.
Sziasztok. Nagyon szívesen lennék pár házibarátja Kecskemét 100km körzetében
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Viber, whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Házibarátkoznék...minden megoldás érdekel! Heves,Pest,Borsod!
Sziasztok, párt keresek, akikkel lehet 3-ban átélni élményeket, hetero alapon. Helyem nincs, de szoba foglalás nem okoz gondot adott esetben. Olyan párt keresek, ahol nem gond a gumi nélküli együttlét és a punciba élvezés is megengedett. Minden előzetes ismerkedést és tesztet vállalok, ha komoly a dolog.
Nekem ez nem létszükséglet, csak oylanok jelentkezzenek, akiknek én is megfelelek és el tudják fogadni a feltételeket. PM várom az üzeneteket!
Nekem ez nem létszükséglet, csak oylanok jelentkezzenek, akiknek én is megfelelek és el tudják fogadni a feltételeket. PM várom az üzeneteket!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő pár is! Győr
Ma esti kalandozáshoz keresek 50+ feletti párt vagy hölgyet. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok. Helyem van a 14. kerületben és utazni is tudok.
Sziasztok! Lányt párt keresnék. Adatlapom kitöltve,fotóval.
Utazni tudok. Tolna-Fejér megye környéke
Utazni tudok. Tolna-Fejér megye környéke
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex
pi
szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek alf
si
Szia mai napra keresek párt vagy nőt (máskor is jó lehet )
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!