Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

50-es pár bi házibarátot keres Szentendrén!
Gyula környékén keresek párt!
Budapesti 60-as ápolt pasi, házibarátnak szegődne egy ápolt párhoz pár hölgy örömére, adatlapos valós.
Hàzaspàrral talàlkoznàk ,pesterzsèbet dunasètàny.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Kamus, eltűnnek, nem válaszolnak! Nekem sem írnak vissza mióta, utolsó pillanatban felszívódnak! Kár rájuk pazarolni az időt!
(Ez egy válasz Nejemelcsábitása üzenetére (2025. 07. 21. hétfő 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 21. hétfő 02:43

Sziasztok! Domináns, biszex bull jelentkezèsèt várjuk max 42 èves korig
Még mindig keresem!
Szolnok és vonzáskörzetéből keresek valakit aki,
a nejem szájába rakná a szőrös farkát.
Autódban, szabad helyeden ( lakásban ) max eldugott helyen.
Fiatal vagy idősebb is írhat, macisabb nagyobb darab pasi is .
Akár heti 1 alkalommal is.
Szolnok és vonzáskörzetéből keresek valakit aki,
a nejem szájába rakná a szőrös farkát.
Autódban, szabad helyeden ( lakásban ) max eldugott helyen.
Fiatal vagy idősebb is írhat, macisabb nagyobb darab pasi is .
Akár heti 1 alkalommal is.
Százhalombatta és 40-50 km-es környékén keresek kikapcsolódási lehetőséget hetero alapon nap közbenre...
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Mosonmagyaróvár és Győr környékén keresek párt. Házibarát lennék hosszú távon és barát masszőr és társ. Igényes pasi vagyok.
Este Gyöngyösön leszek. Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Baràtja lennék pàrnak az adatlapomon leíretak szerint.
Baràtja lennék pàrnak az adatlapomon leíretak szerint.
Sziasztok
Ápolt igényes pasiként ismerkednék Hölgyekkel, Párokkal
Ápolt igényes pasiként ismerkednék Hölgyekkel, Párokkal
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Domináns, biszex bull jelentkezèsèt várjuk max 42 èves korig
Párral barátkoznék teljesen testközelből is, minden megoldás érdekel

Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!