Sziasztok !
Budapestről lennék házibarát. Kor,távolság számomra nem akadály.
Budapestről lennék házibarát. Kor,távolság számomra nem akadály.
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

Sziasztok!
Ismerkednék..
Activ40@gmail.hu
Ismerkednék..
Activ40@gmail.hu
fejérböl aki fiatal pasit keres?
Szentendrén keresünk.... sportos, enyhén bi, 40-50-es pasit! ...a közelből, ....fotóval!!!
Házibarátot keresünk tolna megyéből
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok,Budapest,és Pest megye vonzáskörében szívesen lenék házibarátja heteró alapon jó fej érett párnak.
Rövid és hosszabb távú kapcsolat is játszhat.Ha esetleg érdekel írjatok egy privát üzenetet.
Rövid és hosszabb távú kapcsolat is játszhat.Ha esetleg érdekel írjatok egy privát üzenetet.

Sziasztok! Egyetlen Nőt vagy Párt keresek, akiket izgat a többes szex, szívesen járnának akár klubba, találkoznának másokkal ès ehhez partnert keresnek. A szimpátia nagyon fontos persze, de ha ez adott, akkor együtt kiélhetjük a vágyainkat. A lényeg az, hogy ismerjük meg egymást és alakuljon ki olyan bizalom, ami mellett mindenki ki tud bontakozni. Privátban írjatok, kérlek!
Fehérvári pasit.
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna feleség kényeztetéshez persze kölcsönösen . NEM EGY ESTÉRE.
Szentendrén keresünk.... enyhén bi, sportos, 40-50-es pasit!
Szentendrén keresünk.... enyhén bi, sportos, 40-50-es pasit!
Házibarátot ksresünk pest megyében.
Veszprém környékén szopatok!Párok,csajok,pasik?
Bajai pár keres nagyobb farkú fiút heteró alapon
Sziasztok
Zala Vas megyében ismerkednék
Nálam az ismerkedés menete minimum viber
Köszönöm szépen
Zala Vas megyében ismerkednék
Nálam az ismerkedés menete minimum viber
Köszönöm szépen
férfit helyére írd a nőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 20:30
Törölt felhasználó (3994582)

Kicsit feljebb téma leírása

Kicsit feljebb téma leírása
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 20:26

Törölt felhasználó (22445)
VIP

Házibarát nő........