Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves, ápolt, intelligens párnak. Első sorban Budapest és Pest megye, de tudok utazni és fogadni is alkalomadtán.
Egy vacsora, egy beszélgetés, esetleg ha nem titkos a dolog a külvilág előtt, akkor valami közös program, hasonlóan fontos része lehet az egésznek, mint a szex.
Szép napot és előre Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Házibarátja lennék egy kedves, ápolt, intelligens párnak. Első sorban Budapest és Pest megye, de tudok utazni és fogadni is alkalomadtán.
Egy vacsora, egy beszélgetés, esetleg ha nem titkos a dolog a külvilág előtt, akkor valami közös program, hasonlóan fontos része lehet az egésznek, mint a szex.
Szép napot és előre Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Győr és környékéről ismerkednék független férfiként.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Házibarát lennék.....privi.....
Bi pasit keresünk házibarátnak . részletek privátban.
sziasztok! debreceni 30s feleség vagyok férjem mérhetetlen vágyainak kielégítésére keresek feleségtársat

Sziasztok!
Enyhén bi, sportos, 40-50-es házibarátot keresünk Szentendrén!
(fotód legyen)
Enyhén bi, sportos, 40-50-es házibarátot keresünk Szentendrén!
(fotód legyen)
Sziasztok!Bp.,Budaörs,Törökbálint és környezetéből keresek egy szimpatikus párt. Akikhez lehetne csatlakozni 3.-nak!Én többször voltam már ilyen kapcsolatban!Nagyon izgató volt!Szeretném megtalálni azt a párt,aki szintén erre vágyik!
Sziasztok
Ma este Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Ma este Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Üresedés miatt kiadó házibaráti ---állás---
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
Sziasztok !
Szívesen lennék Szekszárdi nyitott pár/házaspár diszkrét tartós barátja akár rendszeres találkozásokra. Válaszokat privát üzenetben várom !
Szívesen lennék Szekszárdi nyitott pár/házaspár diszkrét tartós barátja akár rendszeres találkozásokra. Válaszokat privát üzenetben várom !
Szép napot. Fiús lányt keresnék
Sziasztok.
Szívesen lennèk pár házibarátja. Igènyes 30 èves sportos, potens srác vagyok. Budapesten helyem van, de persze nálatok is lehetnek a találkozók.
Szívesen lennèk pár házibarátja. Igènyes 30 èves sportos, potens srác vagyok. Budapesten helyem van, de persze nálatok is lehetnek a találkozók.
Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, nem lenne gond ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony.
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, nem lenne gond ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony.
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Sziasztok! Ma napközben találkoznék egy budapesti párral, ahol a hölgy szereti, ha két férfi foglalkozik vele. Privátban elértek, utána telefonon beszélhetünk.
Házibarátot keresek/keresünk.
Kövérek, heterok, szőrösek kíméljenek!
Kövérek, heterok, szőrösek kíméljenek!
sziasztok! debreceni 30s feleség vagyok férjem mérhetetlen vágyainak kielégítésére keresek feleségtársat

Fiatal (23 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék.