Kedves kereső társak!
Ezúton kívánok nektek és családotoknak egyaránt békés boldog meghitt és szeretetteljes Karácsonyt!
Ezúton kívánok nektek és családotoknak egyaránt békés boldog meghitt és szeretetteljes Karácsonyt!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
sziasztok! 30-as debrceni feleség vagyok férjem kielégíthetetlen vágyai kielégítésére keresek feleségtársat!

Sziasztok szívesen barátkoznék sportos több lövetű pasi vagyok.
Priviben ismerkednék....
Priviben ismerkednék....
Házibarát kerestetik! Írj nyugodtan.Válogatunk.

Sziasztok!Párhoz csatlakoznék hölgy örömére átlagos szolid heteró srác Bp.
Kecskemét környékén keresek párt ahol lehetnék házibarat. Rendszeresen
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék
Párokkal, független hölggyel ismerkednék

Sziasztok! Házibarát lennék Budapesten,Gödöllő Környékén
Fiatal 20 ésves srác vagyok Bátran írjatok

Fiatal 20 ésves srác vagyok Bátran írjatok

Sziasztok ! Két ünnep között csatlakoznék párokhoz minden jóra és minden “ jóban “ benne vagyok wink / Fejér megye inkább ha lehet !!!!!!/
Segítene férfi feleségem dupla örömének fokozásában házibarátként??????
Sziasztok! Házibarátot keresnénk akár ma estére is már. 20 as éveiben járó fiatal pár vagyunk. Jelentkezni privátban kérjük!

Sziasztok !
Átlagos nyitott pár/házaspár barátja lennék Szekszárdon kellemes kölcsönös kényeztetésre örömökre. Választ privát várok !
Átlagos nyitott pár/házaspár barátja lennék Szekszárdon kellemes kölcsönös kényeztetésre örömökre. Választ privát várok !
Sziasztok,gyönyörű a hölgy,én szívesen elszegődnék hozzá még nyaló szolgának is. Örömmel nyalnék neki szex előtt, aktus közben, és utánna. E-mail címem Csaba101@freemail.hu
Kom-Eszt. megyében, Tatabánya és környékén párral találkoznék...
Esztergom Szentendre között házibarát lennék.
Sziasztok, kéz csók a hölgynek. Csaba vagyok, ápolt,intelligens pasi. Az említett házibarát szerep,éppen rám van szabva. Egyébként szép pár vagytok,csinos a hölgy, jó kiállású a pasi, hogy konkrétan mit szeretnétek,arról írhatnátok,lehet hogy azonos az elképzelésünk. E-mail címem Csaba101@indamail.hu Szép és kellemes napot nektek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 20:33
Törölt felhasználó (4013692)

Bi pasit keresünk házibarátnak . részletek privátban.
Sziasztok! Keresem azt a kedves nógrádi párt, akikkel a héten, kedden találkoztam a V8ban. Szeretném itt is felvenni veletek a kapcsolatot.
szép napot mindenkinek

Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves, ápolt, intelligens párnak. Első sorban Budapest és Pest megye, de tudok utazni és fogadni is alkalomadtán.
Egy vacsora, egy beszélgetés, esetleg ha nem titkos a dolog a külvilág előtt, akkor valami közös program, hasonlóan fontos része lehet az egésznek, mint a szex.
Szép napot és előre Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Házibarátja lennék egy kedves, ápolt, intelligens párnak. Első sorban Budapest és Pest megye, de tudok utazni és fogadni is alkalomadtán.
Egy vacsora, egy beszélgetés, esetleg ha nem titkos a dolog a külvilág előtt, akkor valami közös program, hasonlóan fontos része lehet az egésznek, mint a szex.
Szép napot és előre Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Győr és környékéről ismerkednék független férfiként.