SZIASZTOK .Párként keresünk férfit aki hozzánk csatlakozna . .
Részletek a lapunkon .
Részletek a lapunkon .
Sziasztok!Utazni tudó párt fogadnék Szombat este cuckold felállásra,3mas gabalyodásra hetero alapon!
Sziasztok kíváncsi pesti nők ! Az idén is itt vagyok ! Buék ...
Házibarát lennék kortól alkattól függetlenül. Bp vagy környékéről. Alkalmazkodó és diszkrét férfi vagyok. Privát vagy skype birlak0101
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 23. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 23. hétfő 09:16

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Sziasztok Aktív , - uni bi fèrfikènt ismerkednèk . 45 , - 65 , közötti valódi biszex fèrfitagú párral amolyan házibarátkènt mindkèt fèl örömère .... !!!!
Sziasztok.
Valóban házibarátot kereső párral szívesen ismerkednék.Privátba beszéljünk.
BÚÉK mindenkinek.
Valóban házibarátot kereső párral szívesen ismerkednék.Privátba beszéljünk.
BÚÉK mindenkinek.

Tetszik és "LOPTUK Feleségtársat keresünk.egy kellemes hármashoz!!!
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Kellemes partnerekben buja huncutságokban kéjes együttlétekben orgazmusban gazdag gyönyörteljes Új Évet kívánok!
Kecskeméti párt keresek
sziasztok
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek,nyitott vagyok sok mindenre
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek,nyitott vagyok sok mindenre
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Helyesebben szeretnénk...
)))
(Ez egy válasz swing4us üzenetére (2020. 01. 01. szerda 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 02:12

Sziasztok, szeretnék egy kedves párral vagy fiúval megismerkedni az új évben : ) A részletek az adatlapunkon olvashatók. Kérjük, csak akkor írj, ha megfelelsz a feltételeknek. BÚÉK! : )
Sziasztok, szeretnék egy kedves párral vagy fiúval megismerkedni az új évben : ) A részletek az adatlapunkon olvashatók. Kérjük, csak akkor írj, ha megfelelsz a feltételeknek. BÚÉK! : )
Sziasztok. Szívesen szopatnék hölgyet a párja előtt. Kocsiban a szabadban.
Sziasztok,valós pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Házi/privát bulikon SW jellegű összejöveteleken masszíroznék elsősorban hölgyeket mielőtt miután...
Érdeklődés/bővebben levélben!

Érdeklődés/bővebben levélben!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben