Csongrád megyei pár, házibarátja lennék
Sziasztok bi srácot keresünk aki tud fogadni max 40 éves korig. Dunakeszi közeléből keresünk nem kocsikázunk több 100 km-ert
Sziasztok! Házibarát lennék egy Szabolcsmegyei párnál!
Sziasztok! Az ország középső részén keresek házibarát állást.
Sziasztok. Egriek vagyunk , keresnénk egy házibarátot.

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Olyan hölgyet vagy párt keresek kortól függetlenül.Ahol a hölgy kedveli és szereti a harisnyát vagy combfixet.
Olyan hölgyet vagy párt keresek kortól függetlenül.Ahol a hölgy kedveli és szereti a harisnyát vagy combfixet.
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Szentendrén keresünk....
Szia. Én keresek és szívesen csatlakoznék hozzátok.
Írj priviben. Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 11:17
Írj priviben. Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3147212)

keres itt valaki?
Kecskeméten ma valaki? Esetleg egy ital?
Sziasztók ! Párnál házibarát lennék !
Sziasztok!
Fiatal 20 éves srác vagyok házibarát szeretnék lenni Budapest,Gödöllő,Vác környékén
Írjatok nyugodtan meg hallgatok mindent
Fiatal 20 éves srác vagyok házibarát szeretnék lenni Budapest,Gödöllő,Vác környékén

37 éves macis pasiként házibarát lennék.Fotóim vidim van fent.Írjatok nyugodtan.Diszkréció adott és elvárt.

Sziasztok,kellemes párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai helyes negyvenes,független pasi vagyok.
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Sziasztok!
Fejér megyei 53éves pár keres párt v.. pasit!! Lehetöleg közelünkböl!
Sziasztok! Ezen a héten szerda, csütörtök, pénteki napok egyikén meglátogatom az Esztergomi fürdő wellness részét.
Hölgy, pár társaságát keresem 39 éves, sportos testalkatú, hetero férfiként. Bővebben az adatlapomon találsz információt.
köszönöm, ha rám írsz!