Sziasztok!
Vas, Zala, Somogy megyéből keresünk hosszú távra max 39 éves, nem roma származású, vékony, sportos vagy átlagos, de nem pocakos testalkatú, hetero, stb. férfit/férfiakat harmadik vagy sokadik beszállónak. Akit érdekel, privátban írjon, az itteni válaszokat nem nézem! Légyszi csak az írjon üzenetet, aki megfelel az itt és a profilunkon leírtaknak. A többit válasz nélkül töröljük. A válaszidő hosszú lesz, ezért előre is elnézést kérek!
+1 piros pont, ha valakinek 20-25 centi feletti mérete van, azokat a jelentkezőket külön kezeljük!
Vas, Zala, Somogy megyéből keresünk hosszú távra max 39 éves, nem roma származású, vékony, sportos vagy átlagos, de nem pocakos testalkatú, hetero, stb. férfit/férfiakat harmadik vagy sokadik beszállónak. Akit érdekel, privátban írjon, az itteni válaszokat nem nézem! Légyszi csak az írjon üzenetet, aki megfelel az itt és a profilunkon leírtaknak. A többit válasz nélkül töröljük. A válaszidő hosszú lesz, ezért előre is elnézést kérek!
+1 piros pont, ha valakinek 20-25 centi feletti mérete van, azokat a jelentkezőket külön kezeljük!

Sziasztok! Ezen a héten szerda, csütörtök, pénteki napok egyikén meglátogatom az Esztergomi fürdő wellness részét.
Hölgy, pár társaságát keresem 39 éves, sportos testalkatú, hetero férfiként. Bővebben az adatlapomon találsz információt.
köszönöm, ha rám írsz!

Fejér megyei 53éves pár keres párt v.. pasit!! Lehetöleg közelünkböl!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.

sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Sziasztok,kellemes párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai helyes negyvenes,független pasi vagyok.
37 éves macis pasiként házibarát lennék.Fotóim vidim van fent.Írjatok nyugodtan.Diszkréció adott és elvárt.

Sziasztok!
Fiatal 20 éves srác vagyok házibarát szeretnék lenni Budapest,Gödöllő,Vác környékén
Írjatok nyugodtan meg hallgatok mindent
Fiatal 20 éves srác vagyok házibarát szeretnék lenni Budapest,Gödöllő,Vác környékén

Sziasztók ! Párnál házibarát lennék !
Kecskeméten ma valaki? Esetleg egy ital?
Szia. Én keresek és szívesen csatlakoznék hozzátok.
Írj priviben. Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 11:17
Írj priviben. Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3147212)

keres itt valaki?
Szentendrén keresünk....
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Sziasztok!
Olyan hölgyet vagy párt keresek kortól függetlenül.Ahol a hölgy kedveli és szereti a harisnyát vagy combfixet.
Olyan hölgyet vagy párt keresek kortól függetlenül.Ahol a hölgy kedveli és szereti a harisnyát vagy combfixet.
Sziasztok!
Sziasztok. Egriek vagyunk , keresnénk egy házibarátot.

Sziasztok! Az ország középső részén keresek házibarát állást.
Sziasztok! Házibarát lennék egy Szabolcsmegyei párnál!
Sziasztok bi srácot keresünk aki tud fogadni max 40 éves korig. Dunakeszi közeléből keresünk nem kocsikázunk több 100 km-ert