fejér és környékéröl?pár,nö?
Sziasztoook kedves párok, házaspárok.
Dél-pesti 35 éves értelmes és ápolt, humoros és nem utolsó sorban kellően potens hímként keresnék egy budapesti párt, házaspárt minden földi jóra, természetesen csakis etero alapon.
Tegyük együtt boldoggá kedves feleséged, halmozzuk el csókokkal, símogatásokkal, kössük be a szemét és lepjük meg egy négykezes masszázzsal minden egyes résébe kellően betekintve.
Hordozzuk mint egy királynőt ágyról ágyra, asztalról asztalra és nem utolsó sorban farkincáról farkincára.
Csak is érzelmileg stabil párokat keresek, nem akarok pótlék lenni, csak egy kis plusz.
Nem sietek
Várom privátban a jelentkezést.
Puszi és pacsi
Dél-pesti 35 éves értelmes és ápolt, humoros és nem utolsó sorban kellően potens hímként keresnék egy budapesti párt, házaspárt minden földi jóra, természetesen csakis etero alapon.
Tegyük együtt boldoggá kedves feleséged, halmozzuk el csókokkal, símogatásokkal, kössük be a szemét és lepjük meg egy négykezes masszázzsal minden egyes résébe kellően betekintve.
Hordozzuk mint egy királynőt ágyról ágyra, asztalról asztalra és nem utolsó sorban farkincáról farkincára.
Csak is érzelmileg stabil párokat keresek, nem akarok pótlék lenni, csak egy kis plusz.
Nem sietek

Puszi és pacsi
Hello szivesen csatlakoznék 13.kerületben vagyok.
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok

Sziasztok!
Házibarátot keresünk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Házibarátot keresünk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Sziasztok! Most ráérő fiu. 13.kerületben várunk. 40- es pár.
Sziasztok 36 eves független pasi vagyok szívesen beszallnék parthoz a hölgy örömére illetve egyedülálló hölgyeket is keresek többesben van némi tapasztalom szhelyen lakok helyem van utazni is tudok 170cm magas vagyok 83kg enyhén szolis igényesen tetovált... Privát üzeneteket várok
Sziasztok .igényes kedves srác vagyok , ismerkednék párokkal lányokkal , csinos Milfekkel, swinger házibuli minden érdekel , hetero vagyok , diszkráció adott elvárt, képcsere is érdekel rengeteg amatör képem van , régebbi bulikban amikben résztvettem.Email mazda32010 @indamail és .hu ide várom az üziket .
ápolt 30 as pár keres szimpi pasit játékra csak budapest.bemutatkozó leveled várjuk ha van helyed,komolytalanok ne irjanak.
házibarátja lennék bi párnak a 8 kerületből,..hosszú távon!!,...keress privátban!
Sziasztok kedves párok !
Feleséged vagy barátnőd basznám szopatnám előtted vagy közösen.Diszkréció adott és elvárt.Kapcsolatban élek.
Macis alkatú vagyok picit szőrös( fazonra borotvált ) fasszal. Írjatok nyugodtan. Ismerkedjünk !

Sziasztok ! Normális párhoz csatlakoznék mint házibarát !!! / Hosszútávra , anyagiaktól mentesen Fejér megyéből ha lehet .. diszkrét vagyok és el is várom azt ! Minden jóban benne vagyok wink !!! Ismerkedés Facebook -on keresztül kamusok ne légyszíves !!!! 45 éves vagyok , de nem öreg wink /A testem és az intimem úgy néz ki ahogy a képeken látod ha nem tetszik akkor keress mást nyugodtan !!!/// Csak privátban vagyok hajlandó válaszolni !!! / A képeim nem máshonnan letöltött képek !!/ saját // Ennyit egyelőre ...... üdv Mindenkinek!!!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok.Pàrok ismeretsègèt keresem ahol a hölgytag,ès a fèrfi hölgytagra vonatkozó vàgyait teljesíthetem. Csinosan molettsèg nem hàtràny,sőt.. 45 èves budapesti fèrfi vagyok. Budapest ès környèke.
Tatabányán párral ismerkednék...Rendszeres találkozók reményében.Telefonszám csere már az elején a sok unatkozó,kamus miatt.
Üresedés miatt kiadó házibaráti "állás" tapasztalt ,kemény jó kiállású ,kitartó "munka "végzésre ,.
Fizetés helyben és azonnal természetben.....
Fizetés helyben és azonnal természetben.....
Sziasztok!
Betöltetlen házibarát pozicióba jelentkeznék főállásba. Több nyelven beszélő,franciát perfektül tudó,kulturált,tiszta,jó humorú srác vagyok.Alkalom adtán referenciával is tudok szolgálni....
Betöltetlen házibarát pozicióba jelentkeznék főállásba. Több nyelven beszélő,franciát perfektül tudó,kulturált,tiszta,jó humorú srác vagyok.Alkalom adtán referenciával is tudok szolgálni....

Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
CUCKOLDRA. Igenyes izmos szortelen pasi? F-L par vagyunk , ma estere
Sziasztok!
A Dunakanyarban Párokkal ismerkednék!
A Dunakanyarban Párokkal ismerkednék!